27 minut

29. října 2023

Část: Jídla ze skanzenu: Pekařské kosti

Obsah dílu

Úvod — Kukuřičný chowder se pstruhem — Džem extra jablko černý bez — Koprovka z batátů a dyní — Jídla ze skanzenu: Pekařské kosti

Části dílu

00:00
Úvod
    04:26
    Kukuřičný chowder se pstruhem
      11:11
      Džem extra jablko černý bez
        13:51
        Koprovka z batátů a dyní
          18:45
          Jídla ze skanzenu: Pekařské kosti
            Přehrát celé video

            Recepty

            Stopáž27 minut
            Další díl
            5. listopadu 2023

            Přehled dílů

            121 dostupných
            Stopáž26 minut

            17. prosince 2023

            Úvod — Černý Kuba z pohanky — Regionální okénko: Selský kvasový pecen — Bezlepková vánočka podle Maškrtnice — Jídla ze skanzenu: Hoši

            17. 12. 2023 na ČT1
            Stopáž26 minut

            10. prosince 2023

            Sjezdy na historických saních rohačkách — Limoncello - italský citronový likér — Regionální okénko: Hostětínský mošt jablko-meruňka — Popraskané citronové sušenky s limoncellem — Povidla připravovaná v kotli — Jídla ze skanzenu: belíšky s povidly

            10. 12. 2023 na ČT1
            Stopáž26 minut

            3. prosince 2023

            Batáty — Regionální okénko: Řemeslný sýr — Páni neboli Pajtáši — Fíky — Biskupský chlebíček podle Anuše Kejřové

            3. 12. 2023 na ČT1
            Stopáž27 minut

            26. listopadu 2023

            Máta — Regionální okénko: Medové rajče — Hovězí stew s hruškami — Květinová farma — Jídla ze skanzenu: Kačenky (Kačičky)

            26. 11. 2023 na ČT1
            Stopáž26 minut

            19. listopadu 2023

            Úvod — Domácí fermentovaná limonáda - kombucha — Regionální okénko - Pivovar Antoš — Koření - paprika — Maďarský perkelt s tarhoňou — Domácí trdelník podle Maškrtnice

            19. 11. 2023 na ČT1
            Stopáž27 minut

            12. listopadu 2023

            Úvod — Kyjevský řízek — Regionální okénko: Makový olej — Kvasové wafle — Vojšické louky — Jídla ze skanzenu: Námořnický řízek

            12. 11. 2023 na ČT1
            Stopáž27 minut

            5. listopadu 2023

            Úvod — Lečo z ačokči — Regionální okénko: SZIF-Česnek — Kimchi — Biotop Váté písky — Závin z odpalovaného těsta s mákem a švestkami

            5. 11. 2023 na ČT1
            Stopáž27 minut

            29. října 2023

            Úvod — Kukuřičný chowder se pstruhem — Džem extra jablko černý bez — Koprovka z batátů a dyní — Jídla ze skanzenu: Pekařské kosti

            29. 10. 2023 na ČT1
            Stopáž27 minut

            22. října 2023

            Úvod — Recepty z lilku — Regionální okénko: Bio tvaroh — Rozkvetlé sušenky — Karafiáty — Houstičky plněné masem

            22. 10. 2023 na ČT1
            Stopáž27 minut

            15. října 2023

            Úvod — Dýňový chlebíček — Regionální okénko - Med - Včelí farma u Toupalů — Zpracování cuket — Jarní cibuloviny — Jídla ze skanzenu: Vlaštovčí hnízda

            15. 10. 2023 na ČT1

            Herbář na sociálních sítích

            Napište nám