
11. prosinec 2022
Část: Regionální okénko: Makový dort
Obsah dílu
Karobové úly pro pejsky — Regionální okénko: Makový dort — Domácí kečup — Mykorhiza - soužití hub a rostlin — Medicinální maltovaná vína — Jídla ze skanzenu - Plněná štika
Části dílu






Recepty

Přehled dílů

18. prosinec 2022
Zámek Mcely — Herbář v obraze — Denisa Barešová — Kvásková batátová hvězda se slaným karamelem — Regionální okénko: Bio hovězí svíčková — Jídla ze skanzenu: Vánoční večeře

11. prosinec 2022
Karobové úly pro pejsky — Regionální okénko: Makový dort — Domácí kečup — Mykorhiza - soužití hub a rostlin — Medicinální maltovaná vína — Jídla ze skanzenu - Plněná štika

4. prosinec 2022
Zlatá česká kropenka — Slezský norik — Ekologické udržitelné hospodaření — Pohanka s brynzou — Ekologické zemědělství s panem Hutařem — Jídla ze skanzenu: Koblihy

27. listopad 2022
Pečení s Herbářem — Mikulášský vrkoč — Regionální okénko: Jablečný mošt — Polévka Ribollita — Včely — Jídla ze skanzenu - Maková bramborová vánočka s Tomáškovým kompotem

20. listopad 2022
Louky s panem Bradou — Regionální potravina - zrající sýr Bokovník — Čepení nevěsty — Bůček v moštu s pečenou kaší — Jídla ze skanzenu - Pečené brambůrky

13. listopad 2022
Motýli — Kateřina a Maškrtnica pečou mrkvový chléb — Rubrika: „Ptáme se“ — Regionální okénko: Kozí koule — Jídla ze skanzenu: Esterházy řezy