27 minut

20. listopadu 2022

Část: Louky s panem Bradou

Obsah dílu

Louky s panem Bradou — Regionální potravina - zrající sýr Bokovník — Čepení nevěsty — Bůček v moštu s pečenou kaší — Jídla ze skanzenu - Pečené brambůrky

Části dílu

00:00
Louky s panem Bradou
    05:32
    Regionální potravina - zrající sýr Bokovník
      08:11
      Čepení nevěsty
        13:53
        Bůček v moštu s pečenou kaší
          21:35
          Jídla ze skanzenu - Pečené brambůrky
            Přehrát celé video

            Recepty

            Stopáž27 minut
            Další díl
            27. listopadu 2022

            Přehled dílů

            121 dostupných
            Stopáž27 minut

            18. prosince 2022

            X. řada

            Zámek Mcely — Herbář v obraze — Denisa Barešová — Kvásková batátová hvězda se slaným karamelem — Regionální okénko: Bio hovězí svíčková — Jídla ze skanzenu: Vánoční večeře

            18. 12. 2022 na ČT1
            Stopáž27 minut

            11. prosince 2022

            X. řada

            Karobové úly pro pejsky — Regionální okénko: Makový dort — Domácí kečup — Mykorhiza - soužití hub a rostlin — Medicinální maltovaná vína — Jídla ze skanzenu - Plněná štika

            11. 12. 2022 na ČT1
            Stopáž26 minut

            4. prosince 2022

            X. řada

            Zlatá česká kropenka — Slezský norik — Ekologické udržitelné hospodaření — Pohanka s brynzou — Ekologické zemědělství s panem Hutařem — Jídla ze skanzenu: Koblihy

            4. 12. 2022 na ČT1
            Stopáž27 minut

            27. listopadu 2022

            X. řada

            Pečení s Herbářem — Mikulášský vrkoč — Regionální okénko: Jablečný mošt — Polévka Ribollita — Včely — Jídla ze skanzenu - Maková bramborová vánočka s Tomáškovým kompotem

            27. 11. 2022 na ČT1
            Stopáž27 minut

            20. listopadu 2022

            X. řada

            Louky s panem Bradou — Regionální potravina - zrající sýr Bokovník — Čepení nevěsty — Bůček v moštu s pečenou kaší — Jídla ze skanzenu - Pečené brambůrky

            20. 11. 2022 na ČT1
            Stopáž26 minut

            13. listopadu 2022

            X. řada

            Motýli — Kateřina a Maškrtnica pečou mrkvový chléb — Rubrika: „Ptáme se“ — Regionální okénko: Kozí koule — Jídla ze skanzenu: Esterházy řezy

            13. 11. 2022 na ČT1
            Stopáž27 minut

            6. listopadu 2022

            X. řada

            Kateřina a koření — Reportáž o českém kmínu — Kateřina a Maškrtnica pečou svatomartinské rohlíčky — Staré odrůdy jablek — Regionální okénko: Sudlička Ořechovka — Jídla ze skanzenu: Báč

            6. 11. 2022 na ČT1
            Stopáž27 minut

            30. října 2022

            X. řada

            Úvod — Bylinné sirupy Herbadent — Rubrika: „Ptáme se“ — Regionální okénko: Aroniový elixír ze Šumavy — Bobuloviny a Hanka Zemanová — Aróniový elixír Hanky Zemanové — Jídla ze skanzenu: Pečený králík se svíčkovou omáčkou a perníkové knedlíky

            30. 10. 2022 na ČT1
            Stopáž26 minut

            23. října 2022

            X. řada

            Retrospektiva do minulých řad Herbáře — Reportáž o česneku — Ryba zabalená v mangoldu — Regionální okénko: Mrkvánky — Rubrika: „Ptáme se“ — Jídla ze skanzenu: Nakládané zelí

            23. 10. 2022 na ČT1
            Stopáž27 minut

            16. října 2022

            X. řada

            Saskia Burešová uvádí 10. sérii Herbáře — Sestřih archivních záběrů — Saskia pokračuje v úvodu — Uvítání 10. série Herbáře + retrospektiva zdravic z minulých sérií — Kateřina a dýně — Regionální okénko: Tučibomba — Řízky z patizonu — Rubrika: „Ptáme se“ — Jídla ze skanzenu: Dýňový koláč s vločkami

            16. 10. 2022 na ČT1

            Herbář na sociálních sítích

            Napište nám