27 minut

27. listopadu 2022

Obsah dílu

Pečení s Herbářem — Mikulášský vrkoč — Regionální okénko: Jablečný mošt — Polévka Ribollita — Včely — Jídla ze skanzenu - Maková bramborová vánočka s Tomáškovým kompotem

Části dílu

00:00
Pečení s Herbářem
    04:55
    Mikulášský vrkoč
      06:48
      Regionální okénko: Jablečný mošt
        09:24
        Polévka Ribollita
          14:45
          Včely
            19:35
            Jídla ze skanzenu - Maková bramborová vánočka s Tomáškovým kompotem
              Přehrát celé video

              Recepty

              Stopáž26 minut
              Další díl
              4. prosince 2022

              Přehled dílů

              121 dostupných
              Stopáž27 minut

              18. prosince 2022

              X. řada

              Zámek Mcely — Herbář v obraze — Denisa Barešová — Kvásková batátová hvězda se slaným karamelem — Regionální okénko: Bio hovězí svíčková — Jídla ze skanzenu: Vánoční večeře

              18. 12. 2022 na ČT1
              Stopáž27 minut

              11. prosince 2022

              X. řada

              Karobové úly pro pejsky — Regionální okénko: Makový dort — Domácí kečup — Mykorhiza - soužití hub a rostlin — Medicinální maltovaná vína — Jídla ze skanzenu - Plněná štika

              11. 12. 2022 na ČT1
              Stopáž26 minut

              4. prosince 2022

              X. řada

              Zlatá česká kropenka — Slezský norik — Ekologické udržitelné hospodaření — Pohanka s brynzou — Ekologické zemědělství s panem Hutařem — Jídla ze skanzenu: Koblihy

              4. 12. 2022 na ČT1
              Stopáž27 minut

              27. listopadu 2022

              X. řada

              Pečení s Herbářem — Mikulášský vrkoč — Regionální okénko: Jablečný mošt — Polévka Ribollita — Včely — Jídla ze skanzenu - Maková bramborová vánočka s Tomáškovým kompotem

              27. 11. 2022 na ČT1
              Stopáž27 minut

              20. listopadu 2022

              X. řada

              Louky s panem Bradou — Regionální potravina - zrající sýr Bokovník — Čepení nevěsty — Bůček v moštu s pečenou kaší — Jídla ze skanzenu - Pečené brambůrky

              20. 11. 2022 na ČT1
              Stopáž26 minut

              13. listopadu 2022

              X. řada

              Motýli — Kateřina a Maškrtnica pečou mrkvový chléb — Rubrika: „Ptáme se“ — Regionální okénko: Kozí koule — Jídla ze skanzenu: Esterházy řezy

              13. 11. 2022 na ČT1
              Stopáž27 minut

              6. listopadu 2022

              X. řada

              Kateřina a koření — Reportáž o českém kmínu — Kateřina a Maškrtnica pečou svatomartinské rohlíčky — Staré odrůdy jablek — Regionální okénko: Sudlička Ořechovka — Jídla ze skanzenu: Báč

              6. 11. 2022 na ČT1
              Stopáž27 minut

              30. října 2022

              X. řada

              Úvod — Bylinné sirupy Herbadent — Rubrika: „Ptáme se“ — Regionální okénko: Aroniový elixír ze Šumavy — Bobuloviny a Hanka Zemanová — Aróniový elixír Hanky Zemanové — Jídla ze skanzenu: Pečený králík se svíčkovou omáčkou a perníkové knedlíky

              30. 10. 2022 na ČT1
              Stopáž26 minut

              23. října 2022

              X. řada

              Retrospektiva do minulých řad Herbáře — Reportáž o česneku — Ryba zabalená v mangoldu — Regionální okénko: Mrkvánky — Rubrika: „Ptáme se“ — Jídla ze skanzenu: Nakládané zelí

              23. 10. 2022 na ČT1
              Stopáž27 minut

              16. října 2022

              X. řada

              Saskia Burešová uvádí 10. sérii Herbáře — Sestřih archivních záběrů — Saskia pokračuje v úvodu — Uvítání 10. série Herbáře + retrospektiva zdravic z minulých sérií — Kateřina a dýně — Regionální okénko: Tučibomba — Řízky z patizonu — Rubrika: „Ptáme se“ — Jídla ze skanzenu: Dýňový koláč s vločkami

              16. 10. 2022 na ČT1

              Herbář na sociálních sítích

              Napište nám