27 minut

30. října 2022

Část: Jídla ze skanzenu: Pečený králík se svíčkovou omáčkou a perníkové knedlíky

Obsah dílu

Úvod — Bylinné sirupy Herbadent — Rubrika: „Ptáme se“ — Regionální okénko: Aroniový elixír ze Šumavy — Bobuloviny a Hanka Zemanová — Aróniový elixír Hanky Zemanové — Jídla ze skanzenu: Pečený králík se svíčkovou omáčkou a perníkové knedlíky

Části dílu

00:00
Úvod
Úvod
    01:21
    Bylinné sirupy Herbadent
    Bylinné sirupy Herbadent
      03:27
      Rubrika: „Ptáme se“
      Rubrika: „Ptáme se“
        03:44
        Regionální okénko: Aroniový elixír ze Šumavy
        Regionální okénko: Aroniový elixír ze Šumavy
          06:05
          Bobuloviny a Hanka Zemanová
          Bobuloviny a Hanka Zemanová
            18:43
            Aróniový elixír Hanky Zemanové
            Aróniový elixír Hanky Zemanové
              20:27
              Jídla ze skanzenu: Pečený králík se svíčkovou omáčkou a perníkové knedlíky
              Jídla ze skanzenu: Pečený králík se svíčkovou omáčkou a perníkové knedlíky
                Přehrát celé video

                Recepty

                Herbář - 6. listopadu 2022
                Stopáž27 minut
                Další díl
                6. listopadu 2022

                Přehled dílů

                121 dostupných
                Herbář - 18. prosince 2022
                Stopáž27 minut

                18. prosince 2022

                X. řada

                Zámek Mcely — Herbář v obraze — Denisa Barešová — Kvásková batátová hvězda se slaným karamelem — Regionální okénko: Bio hovězí svíčková — Jídla ze skanzenu: Vánoční večeře

                18. 12. 2022 na ČT1
                Herbář - 11. prosince 2022
                Stopáž27 minut

                11. prosince 2022

                X. řada

                Karobové úly pro pejsky — Regionální okénko: Makový dort — Domácí kečup — Mykorhiza - soužití hub a rostlin — Medicinální maltovaná vína — Jídla ze skanzenu - Plněná štika

                11. 12. 2022 na ČT1
                Herbář - 4. prosince 2022
                Stopáž26 minut

                4. prosince 2022

                X. řada

                Zlatá česká kropenka — Slezský norik — Ekologické udržitelné hospodaření — Pohanka s brynzou — Ekologické zemědělství s panem Hutařem — Jídla ze skanzenu: Koblihy

                4. 12. 2022 na ČT1
                Herbář - 27. listopadu 2022
                Stopáž27 minut

                27. listopadu 2022

                X. řada

                Pečení s Herbářem — Mikulášský vrkoč — Regionální okénko: Jablečný mošt — Polévka Ribollita — Včely — Jídla ze skanzenu - Maková bramborová vánočka s Tomáškovým kompotem

                27. 11. 2022 na ČT1
                Herbář - 20. listopadu 2022
                Stopáž27 minut

                20. listopadu 2022

                X. řada

                Louky s panem Bradou — Regionální potravina - zrající sýr Bokovník — Čepení nevěsty — Bůček v moštu s pečenou kaší — Jídla ze skanzenu - Pečené brambůrky

                20. 11. 2022 na ČT1
                Herbář - 13. listopadu 2022
                Stopáž26 minut

                13. listopadu 2022

                X. řada

                Motýli — Kateřina a Maškrtnica pečou mrkvový chléb — Rubrika: „Ptáme se“ — Regionální okénko: Kozí koule — Jídla ze skanzenu: Esterházy řezy

                13. 11. 2022 na ČT1
                Herbář - 6. listopadu 2022
                Stopáž27 minut

                6. listopadu 2022

                X. řada

                Kateřina a koření — Reportáž o českém kmínu — Kateřina a Maškrtnica pečou svatomartinské rohlíčky — Staré odrůdy jablek — Regionální okénko: Sudlička Ořechovka — Jídla ze skanzenu: Báč

                6. 11. 2022 na ČT1
                Herbář - 30. října 2022
                Stopáž27 minut

                30. října 2022

                X. řada

                Úvod — Bylinné sirupy Herbadent — Rubrika: „Ptáme se“ — Regionální okénko: Aroniový elixír ze Šumavy — Bobuloviny a Hanka Zemanová — Aróniový elixír Hanky Zemanové — Jídla ze skanzenu: Pečený králík se svíčkovou omáčkou a perníkové knedlíky

                30. 10. 2022 na ČT1
                Herbář - 23. října 2022
                Stopáž26 minut

                23. října 2022

                X. řada

                Retrospektiva do minulých řad Herbáře — Reportáž o česneku — Ryba zabalená v mangoldu — Regionální okénko: Mrkvánky — Rubrika: „Ptáme se“ — Jídla ze skanzenu: Nakládané zelí

                23. 10. 2022 na ČT1
                Herbář - 16. října 2022
                Stopáž27 minut

                16. října 2022

                X. řada

                Saskia Burešová uvádí 10. sérii Herbáře — Sestřih archivních záběrů — Saskia pokračuje v úvodu — Uvítání 10. série Herbáře + retrospektiva zdravic z minulých sérií — Kateřina a dýně — Regionální okénko: Tučibomba — Řízky z patizonu — Rubrika: „Ptáme se“ — Jídla ze skanzenu: Dýňový koláč s vločkami

                16. 10. 2022 na ČT1

                Herbář na sociálních sítích

                Napište nám