Nahrávám video

23. říjen

Část: Reportáž o česneku

Obsah dílu

Retrospektiva do minulých řad Herbáře — Reportáž o česneku — Ryba zabalená v mangoldu — Regionální okénko: Mrkvánky — Rubrika: „Ptáme se“ — Jídla ze skanzenu: Nakládané zelí

Části dílu

00:00
Retrospektiva do minulých řad Herbáře
    02:35
    Reportáž o česneku
      07:25
      Ryba zabalená v mangoldu
        13:32
        Regionální okénko: Mrkvánky
          15:50
          Rubrika: „Ptáme se“
            17:04
            Jídla ze skanzenu: Nakládané zelí
              Přehrát celé video

              Recepty

              Stopáž27 minut
              Další díl
              30. říjen

              Přehled dílů

              109 dostupných
              Stopáž26 minut

              4. prosinec

              Zlatá česká kropenka — Slezský norik — Ekologické udržitelné hospodaření — Pohanka s brynzou — Ekologické zemědělství s panem Hutařem — Jídla ze skanzenu: Koblihy

              4. 12. 2022 na ČT1
              Stopáž27 minut

              27. listopad

              Pečení s Herbářem — Mikulášský vrkoč — Regionální okénko: Jablečný mošt — Polévka Ribollita — Včely — Jídla ze skanzenu - Maková bramborová vánočka s Tomáškovým kompotem

              27. 11. 2022 na ČT1
              Stopáž27 minut

              20. listopad

              Louky s panem Bradou — Regionální potravina - zrající sýr Bokovník — Čepení nevěsty — Bůček v moštu s pečenou kaší — Jídla ze skanzenu - Pečené brambůrky

              20. 11. 2022 na ČT1
              Stopáž26 minut

              13. listopad

              Motýli — Kateřina a Maškrtnica pečou mrkvový chléb — Rubrika: „Ptáme se“ — Regionální okénko: Kozí koule — Jídla ze skanzenu: Esterházy řezy

              13. 11. 2022 na ČT1
              Stopáž27 minut

              6. listopad

              Kateřina a koření — Reportáž o českém kmínu — Kateřina a Maškrtnica pečou svatomartinské rohlíčky — Staré odrůdy jablek — Regionální okénko: Sudlička Ořechovka — Jídla ze skanzenu: Báč

              6. 11. 2022 na ČT1
              Stopáž27 minut

              30. říjen

              Úvod — Bylinné sirupy Herbadent — Rubrika: „Ptáme se“ — Regionální okénko: Aroniový elixír ze Šumavy — Bobuloviny a Hanka Zemanová — Aróniový elixír Hanky Zemanové — Jídla ze skanzenu: Pečený králík se svíčkovou omáčkou a perníkové knedlíky

              30. 10. 2022 na ČT1

              Herbář na sociálních sítích

              Napište nám