26 minut

31. října 2021

Část: Malínský křen

Obsah dílu

Zpracování chmele — Sběr bylin — Ovocné kůže — Regionální potravina: Zrající sýr Květenský poklad — Malínský křen — Jídla ze skanzenu: Pečené uzené maso a bílá křenová omáčka s knedlíkem

Části dílu

00:00
Zpracování chmele
    05:31
    Sběr bylin
      07:54
      Ovocné kůže
        13:14
        Regionální potravina: Zrající sýr Květenský poklad
          17:51
          Malínský křen
            20:03
            Jídla ze skanzenu: Pečené uzené maso a bílá křenová omáčka s knedlíkem
              Přehrát celé video
              Stopáž27 minut
              Další díl
              7. listopadu 2021

              Přehled dílů

              121 dostupných
              Stopáž27 minut

              19. prosince 2021

              IX. řada

              Podzimní úroda — Domácí pomazánky: peperonata a dýňové máslo — Regionální okénko: Rajčata snack - odrůda Angelle — Jídla ze skanzenu: Starobělské zmrzlé kobzole — Celoroční čajová směs — Sběr svatojánských bylin

              19. 12. 2021 na ČT1
              Stopáž27 minut

              12. prosince 2021

              IX. řada

              Růže keltská + oxymel — Regionální okénko: Kdoulová vejmrda — Currywurst s domácí směsí koření kari — Tajemství rubriky Jídla ze skanzenu — Recepty Marie Baťové — Cukroví našich prababiček

              12. 12. 2021 na ČT1
              Stopáž27 minut

              5. prosince 2021

              IX. řada

              Řebříček bertrám a Řebříček obecný + léčivé víno na kašel podle receptu Hildegardy z Bingenu — Medicinální maltonová vína od firmy Herbadent — Candát s máslovou omáčkou s vínem — Ohlédnutí za Regionálními potravinami z předchozích dílů a sérií — Regionální potravina: Sýr s vlašskými ořechy — Jídla ze skanzenu: Slovenské vánoční trubičky

              5. 12. 2021 na ČT1
              Stopáž27 minut

              28. listopadu 2021

              IX. řada

              Obilné chai latte s kokosovým mlékem — Mangold — Moravský vrabec s bylinkovým knedlíkem a mangoldem — Regionální potravina: Děpoltovické bio máslo — Jídla ze skanzenu: bramborové a vinné cukroví

              28. 11. 2021 na ČT1
              Stopáž26 minut

              21. listopadu 2021

              IX. řada

              Sběr bylin v zahradách zámku Kuks — Regionální okénko: Kolowrat limonáda — Vegetariánský burger — Druhy hrášku — Jídla ze skanzenu: Vepřové maso s hrachem

              21. 11. 2021 na ČT1
              Stopáž27 minut

              14. listopadu 2021

              IX. řada

              Cesta domů — Regionální okénko: Vítův zákvas z červené řepy — Dort z kořenové zeleniny — Jídla ze skanzenu: Rakvičky se šlehačkou

              14. 11. 2021 na ČT1
              Stopáž27 minut

              7. listopadu 2021

              IX. řada

              Bylinková ústní voda — Rozhovor s Pavlem Smažíkem - majitelem Herbadentu — Chleby Fugass a Focaccia — Regionální okénko: Odrůdový mošt z Jaderničky moravské — Jídla ze skanzenu: Kdoulový sýr

              7. 11. 2021 na ČT1
              Stopáž26 minut

              31. října 2021

              IX. řada

              Zpracování chmele — Sběr bylin — Ovocné kůže — Regionální potravina: Zrající sýr Květenský poklad — Malínský křen — Jídla ze skanzenu: Pečené uzené maso a bílá křenová omáčka s knedlíkem

              31. 10. 2021 na ČT1
              Stopáž27 minut

              24. října 2021

              IX. řada

              Druhy rajčat — Regionální okénko: Makový olej — Cizrna Ras el-Hanout a turecký nápoj Ayran — Mistři bylinkáři a BIO bylinky z Rajecké doliny — Jídla ze skanzenu: Vídeňský jablečný závin

              24. 10. 2021 na ČT1
              Stopáž27 minut

              17. října 2021

              IX. řada

              Regionální okénko: Větrníky — Plněné zelné listy — Druhy zelí — Jídla ze skanzenu: Mrkváčky a mrkvová šťáva

              17. 10. 2021 na ČT1

              Herbář na sociálních sítích

              Napište nám