27 minut

24. října 2021

Část: Druhy rajčat

Obsah dílu

Druhy rajčat — Regionální okénko: Makový olej — Cizrna Ras el-Hanout a turecký nápoj Ayran — Mistři bylinkáři a BIO bylinky z Rajecké doliny — Jídla ze skanzenu: Vídeňský jablečný závin

Části dílu

00:00
Druhy rajčat
    04:30
    Regionální okénko: Makový olej
      06:38
      Cizrna Ras el-Hanout a turecký nápoj Ayran
        12:36
        Mistři bylinkáři a BIO bylinky z Rajecké doliny
          20:25
          Jídla ze skanzenu: Vídeňský jablečný závin
            Přehrát celé video
            Stopáž26 minut
            Další díl
            31. října 2021

            Přehled dílů

            121 dostupných
            Stopáž27 minut

            19. prosince 2021

            IX. řada

            Podzimní úroda — Domácí pomazánky: peperonata a dýňové máslo — Regionální okénko: Rajčata snack - odrůda Angelle — Jídla ze skanzenu: Starobělské zmrzlé kobzole — Celoroční čajová směs — Sběr svatojánských bylin

            19. 12. 2021 na ČT1
            Stopáž27 minut

            12. prosince 2021

            IX. řada

            Růže keltská + oxymel — Regionální okénko: Kdoulová vejmrda — Currywurst s domácí směsí koření kari — Tajemství rubriky Jídla ze skanzenu — Recepty Marie Baťové — Cukroví našich prababiček

            12. 12. 2021 na ČT1
            Stopáž27 minut

            5. prosince 2021

            IX. řada

            Řebříček bertrám a Řebříček obecný + léčivé víno na kašel podle receptu Hildegardy z Bingenu — Medicinální maltonová vína od firmy Herbadent — Candát s máslovou omáčkou s vínem — Ohlédnutí za Regionálními potravinami z předchozích dílů a sérií — Regionální potravina: Sýr s vlašskými ořechy — Jídla ze skanzenu: Slovenské vánoční trubičky

            5. 12. 2021 na ČT1
            Stopáž27 minut

            28. listopadu 2021

            IX. řada

            Obilné chai latte s kokosovým mlékem — Mangold — Moravský vrabec s bylinkovým knedlíkem a mangoldem — Regionální potravina: Děpoltovické bio máslo — Jídla ze skanzenu: bramborové a vinné cukroví

            28. 11. 2021 na ČT1
            Stopáž26 minut

            21. listopadu 2021

            IX. řada

            Sběr bylin v zahradách zámku Kuks — Regionální okénko: Kolowrat limonáda — Vegetariánský burger — Druhy hrášku — Jídla ze skanzenu: Vepřové maso s hrachem

            21. 11. 2021 na ČT1
            Stopáž27 minut

            14. listopadu 2021

            IX. řada

            Cesta domů — Regionální okénko: Vítův zákvas z červené řepy — Dort z kořenové zeleniny — Jídla ze skanzenu: Rakvičky se šlehačkou

            14. 11. 2021 na ČT1
            Stopáž27 minut

            7. listopadu 2021

            IX. řada

            Bylinková ústní voda — Rozhovor s Pavlem Smažíkem - majitelem Herbadentu — Chleby Fugass a Focaccia — Regionální okénko: Odrůdový mošt z Jaderničky moravské — Jídla ze skanzenu: Kdoulový sýr

            7. 11. 2021 na ČT1
            Stopáž26 minut

            31. října 2021

            IX. řada

            Zpracování chmele — Sběr bylin — Ovocné kůže — Regionální potravina: Zrající sýr Květenský poklad — Malínský křen — Jídla ze skanzenu: Pečené uzené maso a bílá křenová omáčka s knedlíkem

            31. 10. 2021 na ČT1
            Stopáž27 minut

            24. října 2021

            IX. řada

            Druhy rajčat — Regionální okénko: Makový olej — Cizrna Ras el-Hanout a turecký nápoj Ayran — Mistři bylinkáři a BIO bylinky z Rajecké doliny — Jídla ze skanzenu: Vídeňský jablečný závin

            24. 10. 2021 na ČT1
            Stopáž27 minut

            17. října 2021

            IX. řada

            Regionální okénko: Větrníky — Plněné zelné listy — Druhy zelí — Jídla ze skanzenu: Mrkváčky a mrkvová šťáva

            17. 10. 2021 na ČT1

            Herbář na sociálních sítích

            Napište nám