27 minut

22. listopadu 2020

Část: Mletý vepřový řízek se sýrem

Obsah dílu

Machův včelín — Granola, slané semínkové chroupání a kořeněné sladké ořechy — Regionální potravina: Petráčkovy Hořické trubičky — Mletý vepřový řízek se sýrem — Hmyz — Jídla ze skanzenu: Doudlebské ušaté koláče

Části dílu

00:00
Machův včelín
Machův včelín
    03:38
    Granola, slané semínkové chroupání a kořeněné sladké ořechy
    Granola, slané semínkové chroupání a kořeněné sladké ořechy
      08:42
      Regionální potravina: Petráčkovy Hořické trubičky
      Regionální potravina: Petráčkovy Hořické trubičky
        11:20
        Mletý vepřový řízek se sýrem
        Mletý vepřový řízek se sýrem
          15:29
          Hmyz
          Hmyz
            20:01
            Jídla ze skanzenu: Doudlebské ušaté koláče
            Jídla ze skanzenu: Doudlebské ušaté koláče
              Přehrát celé video
              Herbář - 29. listopadu 2020
              Stopáž26 minut
              Další díl
              29. listopadu 2020

              Přehled dílů

              125 dostupných
              Herbář - 20. prosince 2020
              Stopáž27 minut

              20. prosince 2020

              VIII. řada

              Vánoční benátský pepřový dort — Regionální potravina: pivo Trautenberk — Bramborové saláty — Historické lyžování — Flódni - tradiční židovský koláč

              20. 12. 2020 na ČT1
              Herbář - 13. prosince 2020
              Stopáž26 minut

              13. prosince 2020

              VIII. řada

              Jarní divoké byliny — Bylinkový chléb — Regionální potravina: Hovězí guláš ve sklenici — Vánoční hvězda z kynutého těsta — Původní louky — Jídla ze skanzenu: Perníkový chlebíček promazaný marmeládou

              13. 12. 2020 na ČT1
              Herbář - 6. prosince 2020
              Stopáž27 minut

              6. prosince 2020

              VIII. řada

              Valašští čerti — Lednová sklizeň ve skleníku — Cizrna s mrkví a kadeřávkem — Regionální potravina: Sumčí játra v oleji — Vepřové maso s ananasem — Bylinková zahrada - hospitál Kuks — Jídla ze skanzenu: Beleše

              6. 12. 2020 na ČT1
              Herbář - 29. listopadu 2020
              Stopáž26 minut

              29. listopadu 2020

              VIII. řada

              Bramborový chléb — Regionální potravina: Uzeniny ze Žihle — Ryba na zelenině — Sběr léčivých rostlin — Jídla ze skanzenu: Cášské perníčky

              29. 11. 2020 na ČT1
              Herbář - 22. listopadu 2020
              Stopáž27 minut

              22. listopadu 2020

              VIII. řada

              Machův včelín — Granola, slané semínkové chroupání a kořeněné sladké ořechy — Regionální potravina: Petráčkovy Hořické trubičky — Mletý vepřový řízek se sýrem — Hmyz — Jídla ze skanzenu: Doudlebské ušaté koláče

              22. 11. 2020 na ČT1
              Herbář - 15. listopadu 2020
              Stopáž27 minut

              15. listopadu 2020

              VIII. řada

              Nadační fond Seňorina + úvod — Waldorfský salát — Ekofarma ranč Bělečko — Kuře na motýlka — Bezlepkový chléb — Biopekárna Zemanka — Jídla ze skanzenu: Vídeňský tafelspitz

              15. 11. 2020 na ČT1
              Herbář - 8. listopadu 2020
              Stopáž27 minut

              8. listopadu 2020

              VIII. řada

              Tapiokový a chia pudink — Regionální okénko: Králičí farma — Kachna s jablky a hruškami — Druhy jablek — Jídla ze skanzenu: Míchaná vajíčka s balšámem

              8. 11. 2020 na ČT1
              Herbář - 1. listopadu 2020
              Stopáž27 minut

              1. listopadu 2020

              VIII. řada

              Druhy paprik — Utopenci — Regionální potravina: Dvojctihodné koláče — Perník z cukety — Druhy cuket — Jídla ze skanzenu: Vídeňský guláš

              1. 11. 2020 na ČT1
              Herbář - 25. října 2020
              Stopáž26 minut

              25. října 2020

              VIII. řada

              Druhy dýní — Dýňové polévky — Regionální okénko: Višňová marmeláda s rumem — Ryba v těstíčku — Druhy brambor — Jídla ze skanzenu: Bratislavské rohlíčky

              25. 10. 2020 na ČT1
              Herbář - 18. října 2020
              Stopáž27 minut

              18. října 2020

              VIII. řada

              Řepa Crapaudine — Pečená zelenina — Regionální okénko: Česnek z Bělé — Žitné kvasové chleby — Jídla ze skanzenu: Řeznická svíčková

              18. 10. 2020 na ČT1

              Herbář na sociálních sítích

              Napište nám