28 minut

22. listopad 2020

Obsah dílu

Machův včelín — Granola, slané semínkové chroupání a kořeněné sladké ořechy — Regionální potravina: Petráčkovy Hořické trubičky — Mletý vepřový řízek se sýrem — Hmyz — Jídla ze skanzenu: Doudlebské ušaté koláče

Části dílu

00:00
Machův včelín
    03:38
    Granola, slané semínkové chroupání a kořeněné sladké ořechy
      08:42
      Regionální potravina: Petráčkovy Hořické trubičky
        11:20
        Mletý vepřový řízek se sýrem
          15:29
          Hmyz
            20:01
            Jídla ze skanzenu: Doudlebské ušaté koláče
              Přehrát celé video
              Stopáž28 minut
              Další díl
              29. listopad 2020

              Přehled dílů

              111 dostupných
              Stopáž28 minut

              20. prosinec 2020

              Vánoční benátský pepřový dort — Regionální potravina: pivo Trautenberk — Bramborové saláty — Historické lyžování — Flódni - tradiční židovský koláč

              20. 12. 2020 na ČT1
              Stopáž28 minut

              13. prosinec 2020

              Jarní divoké byliny — Bylinkový chléb — Regionální potravina: Hovězí guláš ve sklenici — Vánoční hvězda z kynutého těsta — Původní louky — Jídla ze skanzenu: Perníkový chlebíček promazaný marmeládou

              13. 12. 2020 na ČT1
              Stopáž28 minut

              6. prosinec 2020

              Valašští čerti — Lednová sklizeň ve skleníku — Cizrna s mrkví a kadeřávkem — Regionální potravina: Sumčí játra v oleji — Vepřové maso s ananasem — Bylinková zahrada - hospitál Kuks — Jídla ze skanzenu: Beleše

              6. 12. 2020 na ČT1
              Stopáž28 minut

              29. listopad 2020

              Bramborový chléb — Regionální potravina: Uzeniny ze Žihle — Ryba na zelenině — Sběr léčivých rostlin — Jídla ze skanzenu: Cášské perníčky

              29. 11. 2020 na ČT1
              Stopáž28 minut

              22. listopad 2020

              Machův včelín — Granola, slané semínkové chroupání a kořeněné sladké ořechy — Regionální potravina: Petráčkovy Hořické trubičky — Mletý vepřový řízek se sýrem — Hmyz — Jídla ze skanzenu: Doudlebské ušaté koláče

              22. 11. 2020 na ČT1
              Stopáž28 minut

              15. listopad 2020

              Nadační fond Seňorina + úvod — Waldorfský salát — Ekofarma ranč Bělečko — Kuře na motýlka — Bezlepkový chléb — Biopekárna Zemanka — Jídla ze skanzenu: Vídeňský tafelspitz

              15. 11. 2020 na ČT1

              Herbář na sociálních sítích

              Napište nám