Nahrávám video

15. listopad 2020

Obsah dílu

Nadační fond Seňorina + úvod — Waldorfský salát — Ekofarma ranč Bělečko — Kuře na motýlka — Bezlepkový chléb — Biopekárna Zemanka — Jídla ze skanzenu: Vídeňský tafelspitz

Části dílu

00:00
Nadační fond Seňorina + úvod
    03:35
    Waldorfský salát
      07:56
      Ekofarma ranč Bělečko
        10:52
        Kuře na motýlka
          14:50
          Bezlepkový chléb
            17:30
            Biopekárna Zemanka
              19:35
              Jídla ze skanzenu: Vídeňský tafelspitz
                Přehrát celé video
                Stopáž28 minut
                Další díl
                22. listopad 2020

                Přehled dílů

                101 dostupných
                Stopáž28 minut

                20. prosinec 2020

                Vánoční benátský pepřový dort — Regionální potravina: pivo Trautenberk — Bramborové saláty — Historické lyžování — Flódni - tradiční židovský koláč

                20. 12. 2020 na ČT1
                Stopáž28 minut

                13. prosinec 2020

                Jarní divoké byliny — Bylinkový chléb — Regionální potravina: Hovězí guláš ve sklenici — Vánoční hvězda z kynutého těsta — Původní louky — Jídla ze skanzenu: Perníkový chlebíček promazaný marmeládou

                13. 12. 2020 na ČT1
                Stopáž28 minut

                6. prosinec 2020

                Valašští čerti — Lednová sklizeň ve skleníku — Cizrna s mrkví a kadeřávkem — Regionální potravina: Sumčí játra v oleji — Vepřové maso s ananasem — Bylinková zahrada - hospitál Kuks — Jídla ze skanzenu: Beleše

                6. 12. 2020 na ČT1
                Stopáž28 minut

                29. listopad 2020

                Bramborový chléb — Regionální potravina: Uzeniny ze Žihle — Ryba na zelenině — Sběr léčivých rostlin — Jídla ze skanzenu: Cášské perníčky

                29. 11. 2020 na ČT1
                Stopáž28 minut

                22. listopad 2020

                Machův včelín — Granola, slané semínkové chroupání a kořeněné sladké ořechy — Regionální potravina: Petráčkovy Hořické trubičky — Mletý vepřový řízek se sýrem — Hmyz — Jídla ze skanzenu: Doudlebské ušaté koláče

                22. 11. 2020 na ČT1
                Stopáž28 minut

                15. listopad 2020

                Nadační fond Seňorina + úvod — Waldorfský salát — Ekofarma ranč Bělečko — Kuře na motýlka — Bezlepkový chléb — Biopekárna Zemanka — Jídla ze skanzenu: Vídeňský tafelspitz

                15. 11. 2020 na ČT1

                Herbář na sociálních sítích

                Napište nám