28 minut

Herbář VII

Část: Vánoční perníková bábovka

Obsah dílu

Okénko o koření: Muškátovník vonný — Vánoční perníková bábovka — Biopotraviny z kravského mléka: regionální potravina — Pečená treska — Foukané vánoční ozdoby — Jídla ze skanzenu: Kapr v rosolu

Části dílu

00:35
Okénko o koření: Muškátovník vonný
    03:43
    Vánoční perníková bábovka
      08:11
      Biopotraviny z kravského mléka: regionální potravina
        11:36
        Pečená treska
          15:50
          Foukané vánoční ozdoby
            19:35
            Jídla ze skanzenu: Kapr v rosolu
              Přehrát celé video
              Stopáž28 minut
              Další díl
              18. říjen 2020

              Přehled dílů

              101 dostupných
              Stopáž28 minut

              Herbář VII

              Okénko o koření: Muškátovník vonný — Vánoční perníková bábovka — Biopotraviny z kravského mléka: regionální potravina — Pečená treska — Foukané vánoční ozdoby — Jídla ze skanzenu: Kapr v rosolu

              22. 12. 2019 na ČT1
              Stopáž28 minut

              Herbář VII

              Mango s lepivou rýží — Pršut: regionální potravina — Marocké krůtí kuličky s čočkou a okrou — Chovatelství: Zlatá česká kropenka — Jídla ze skanzenu: Sakrajda

              15. 12. 2019 na ČT1
              Stopáž28 minut

              Herbář VII

              Okénko o koření: pepř — Pstruh: regionální potravina — Výroba domácí kořenící směsi: Garam masala — Kuřecí tikka masala — Chovatelství: Lama alpaka — Jídla ze skanzenu: Rozcuchaná nevěsta

              8. 12. 2019 na ČT1
              Stopáž27 minut

              Herbář VII

              Pokrmy z vajec — Domácí zavařeniny - regionální potravina — Thajské smažené rýžové nudle — Koření - kardamom — Jídla ze skanzenu - Valašská kyselica

              1. 12. 2019 na ČT1
              Stopáž27 minut

              Herbář VII

              Tropické ovoce — Sladké pomeranče s kořením a se sýrem labne — Exotické koření v naší kuchyni — Sušené ovoce - regionální potravina — Sendvič ze sushi rýže - Onigirazu — Květinové záhony — Jídla ze skanzenu - Jabkance

              24. 11. 2019 na ČT1
              Stopáž28 minut

              Herbář VII

              Bylinky: druhy bazalek — Vietnamské závitky — Bio jablečný mošt - regionální potravina — Drůbež pečená se zeleninou a kořením ras el hanout — Kozí farma — Jídla ze skanzenu: Chlupaté knedlíky

              10. 11. 2019 na ČT1

              Herbář na sociálních sítích

              Napište nám