Herbář

Herbář VII

Herbář VII

Obsah dílu

Okénko o koření: Muškátovník vonný — Vánoční perníková bábovka — Biopotraviny z kravského mléka: regionální potravina — Pečená treska — Foukané vánoční ozdoby — Jídla ze skanzenu: Kapr v rosolu

Části dílu
27 minut
Další díl
18. říjen 2020

Přehled dílů

101 dostupných
28 minut

Herbář VII

Okénko o koření: Muškátovník vonný — Vánoční perníková bábovka — Biopotraviny z kravského mléka: regionální potravina — Pečená treska — Foukané vánoční ozdoby — Jídla ze skanzenu: Kapr v rosolu
Premiéra neděle 22. 12. 2019 na ČT 1
28 minut

Herbář VII

Mango s lepivou rýží — Pršut: regionální potravina — Marocké krůtí kuličky s čočkou a okrou — Chovatelství: Zlatá česká kropenka — Jídla ze skanzenu: Sakrajda
Premiéra neděle 15. 12. 2019 na ČT 1
27 minut

Herbář VII

Okénko o koření: pepř — Pstruh: regionální potravina — Výroba domácí kořenící směsi: Garam masala — Kuřecí tikka masala — Chovatelství: Lama alpaka — Jídla ze skanzenu: Rozcuchaná nevěsta
Premiéra neděle 8. 12. 2019 na ČT 1
27 minut

Herbář VII

Pokrmy z vajec — Domácí zavařeniny - regionální potravina — Thajské smažené rýžové nudle — Koření - kardamom — Jídla ze skanzenu - Valašská kyselica
Premiéra neděle 1. 12. 2019 na ČT 1
27 minut

Herbář VII

Tropické ovoce — Sladké pomeranče s kořením a se sýrem labne — Exotické koření v naší kuchyni — Sušené ovoce - regionální potravina — Sendvič ze sushi rýže - Onigirazu — Květinové záhony — Jídla ze skanzenu - Jabkance
Premiéra neděle 24. 11. 2019 na ČT 1
28 minut

Herbář VII

Bylinky: druhy bazalek — Vietnamské závitky — Bio jablečný mošt - regionální potravina — Drůbež pečená se zeleninou a kořením ras el hanout — Kozí farma — Jídla ze skanzenu: Chlupaté knedlíky
Premiéra neděle 10. 11. 2019 na ČT 1

Herbář na sociálních sítích

Napište nám