
Herbář VII
Obsah dílu
Okénko o koření: Muškátovník vonný — Vánoční perníková bábovka — Biopotraviny z kravského mléka: regionální potravina — Pečená treska — Foukané vánoční ozdoby — Jídla ze skanzenu: Kapr v rosolu
Části dílu







Přehled dílů

Herbář VII
Okénko o koření: Muškátovník vonný — Vánoční perníková bábovka — Biopotraviny z kravského mléka: regionální potravina — Pečená treska — Foukané vánoční ozdoby — Jídla ze skanzenu: Kapr v rosolu

Herbář VII
Mango s lepivou rýží — Pršut: regionální potravina — Marocké krůtí kuličky s čočkou a okrou — Chovatelství: Zlatá česká kropenka — Jídla ze skanzenu: Sakrajda

Herbář VII
Okénko o koření: pepř — Pstruh: regionální potravina — Výroba domácí kořenící směsi: Garam masala — Kuřecí tikka masala — Chovatelství: Lama alpaka — Jídla ze skanzenu: Rozcuchaná nevěsta

Herbář VII
Pokrmy z vajec — Domácí zavařeniny - regionální potravina — Thajské smažené rýžové nudle — Koření - kardamom — Jídla ze skanzenu - Valašská kyselica

Herbář VII
Tropické ovoce — Sladké pomeranče s kořením a se sýrem labne — Exotické koření v naší kuchyni — Sušené ovoce - regionální potravina — Sendvič ze sushi rýže - Onigirazu — Květinové záhony — Jídla ze skanzenu - Jabkance

Herbář VII
Bylinky: druhy bazalek — Vietnamské závitky — Bio jablečný mošt - regionální potravina — Drůbež pečená se zeleninou a kořením ras el hanout — Kozí farma — Jídla ze skanzenu: Chlupaté knedlíky