Kuchařská pohotovost
Přehled dílů
Tuňák je prostě tuňák
Větrníky — Marinované plátky tuňáka — Steak z tuňáka na zeleném pepři s omáčkou beurre blanc
Slaví celá rodina
Karamelový dort — Krevetový koktejl — Plněná vepřová panenka — Bramborové krokety
Bezlepková není zlá
Domácí bezlepkové těstoviny — Čokoládovo - ořechový dort bez mouky — Fettuccine s kuřecím masem a rajčaty
Dámský dietní dýchánek
Chřestová a karotková pěna s jogurtovým přelivem — Jablečné müsli s malinami — Pangasius marinovaný v limetách se šafránovou rýží
Kuchaři a trampové
Hovězí kližka na černém pivu — Kukuřičné placky — Ovesná kaše s ovocem
Jak vychytat lososa?
Lín na modro — Losos s čočkovým salátem
Králíka nechci! Uvidíme!
Nakládání králičího masa — Králičí vývar s krupicovými noky — Mrkvový dort — Pečený králík po italsku
Divný název pro jídlo
Španělský ptáček — Indiánci — Ruské vejce s vlašským salátem — Americká limonáda
Když v kuchyni hoří
Flambované medailonky ze tří druhů masa- příprava — Flambovaná zmrzlina s ovocem v bílkové krustě — Tomatový dresink a pepřový dresink — Flambované medailonky ze tří druhů mas- dokončení
Lovu zdar!
Srnčí sekaná — Kulajda — Povidlové taštičky