Jak vychytat lososa?
Obsah dílu
Recepty

Přehled dílů

Pečení holubi do huby
Jahodový koláč — Nadívaná holoubata a restovaná zelenina — Holubí prsíčka na salátě s lesním ovocem

Nebojte se hovězího
Gratinované brambory se smetanou — Špenát — Domácí tatarská omáčka — Pečený hovězí vysoký roštěnec

Jak vychytat lososa?
Lín na modro — Losos s čočkovým salátem

Menu pro maminku
Ořechový dort s čokoládou — Tomatový tartar s avokádem a mozzarellou — Svíčková Wellington s omáčkou Béarnaise, bramborami a dušenou zeleninou

Fotbalistův mlsný den
Dort „Fotbalový míč“ — Holandský řízek „Míč“ — Bramborová kaše s hruškami — Plněná kulička z uzeného halibuta

Kančí z myslivny
Kančí paštika- příprava — Kančí guláš na víně — Tvarohový koláč s lesním ovocem — Kančí paštika- dokončení

Děti na víkend
Kuřecí prsa v parmské šunce — Šťouchané brambory — Kynuté knedlíky s meruňkami — Avokádové pyré s krevetkami

Sedm chlapů v kuchyni
Tatarák z tuňáka — Churros s čokoládovou omáčkou a smaženým ananasem — Kuřecí kousky na kari s ovocnou rýží

Knedlíková válka
Tvarohové knedlíky s jahodami — Drůbeží vývar s mandlovými knedlíčky — Vídeňské knedlíky s uzenou vepřovou pečení a švestkovou omáčkou — Bramborové knedlíčky s uzeným lososem a kysanou smetanou

Večeře pro faráře
Slepičí vývar s játrovými nočky — Boží milosti — Biskupský chlebíček — Dančí kýta se smetanovo - šípkovou omáčkou