Úvod

Čtvrtek 24. 5. 2018 po půlnoci

I v dnešní době minutek a salátů si omáčky udržují pevnou pozici v jídelníčcích českých rodin i restaurací. Jak ale skvělou omáčku uvařit, už spousta hospodyněk neví. Vendulčin přítel má omáčky moc rád, a tak si Vendula pozvala na pomoc Kuchařskou pohotovost. Chce se naučit koprovku, ale tu nejlepší široko daleko. Mirek Kalina proto tentokrát sáhl po originálním receptu na koprovou omáčku, jakou vařívali ve vyhlášeném pražském hotelu Šroubek. V několika detailech se liší od běžně používaných receptů a věřte - detaily dělají zázraky. A Mirek navíc ukáže, že lahodná koprová omáčka nemusí být vždy jen s knedlíkem a hovězím.

Recepty

Příští zásah

Fotografie

Fešák řízek

12. 9. 2011 17:30 ČT1

Řízek - to je v každé kuchyni, na každém prostřeném nedělním či slavnostním stole a v gastronomii vůbec prostě pojem. Řízek to je jedlíkův vysněný ideál, ať je to klasický vídeňský telecí řízek,…

Fotografie

  • Z pořadu
  • Z natáčení

Fotogalerie zatím neobsahuje žádné fotografie.