Úvod

Pátek 10. 4. 2020 po půlnoci

Saša z Prahy a její přátelé vaří rádi a nechávají se inspirovat různými známými kuchařkami. Teď by ale Saša raději přivítala ve své kuchyni opravdového rádce, protože všem slíbila, že připraví nějakou delikatesu z jehněčího nebo telecího masa a s tím dosud nemá zkušenosti. Nakonec se rozhodne pro jehněčí, které k jaru a přicházejícím velikonočním svátkům patří. Maso už je v lednici a Kuchařská pohotovost na cestě. Jak se dají připravit jehněčí kotletky a co se k nim nejvíc hodí? Šéfkuchař Mirek kalina poradí a pomůže.

Recepty

Příští zásah

Fotografie

Veselé Velikonoce

11. 4. 2009 09:55 ČT1

Jiří je z Moravy, ale už několik let žije se svojí přítelkyní v Čechách a zastesklo se mu po tradiční oslavě velikonočních svátků. Po takové oslavě, kterou si pamatuje z domova, se všemi zvyklostmi,…

Fotografie

  • Z pořadu
  • Z natáčení