Úvod

Pondělí 19. 3. 2018 po půlnoci

Studenti mají málo času a někdy i hluboko do kapsy. Míša, Lenka a Monika by chtěly poradit, co vařit v malé kolejní kuchyňce s dvouplotýnkovým vařičem, kde není ani trouba. Volají proto Kuchařskou pohotovost, aby jim poradila, jak fádní kolejní jídelníček obohatit. Hodilo by se netradiční, ale rychlé jídlo z masa a možná i něco sladkého. Jak ale péct maso nebo koláč bez trouby? Mirek Kalina si vzpomene na svá studentská léta a za pomoci remosky vše vyřeší.

Recepty

Příští zásah

Fotografie

Fešák řízek

12. 9. 2011 17:30 ČT1

Řízek - to je v každé kuchyni, na každém prostřeném nedělním či slavnostním stole a v gastronomii vůbec prostě pojem. Řízek to je jedlíkův vysněný ideál, ať je to klasický vídeňský telecí řízek,…

Fotografie

  • Z pořadu
  • Z natáčení

Fotogalerie zatím neobsahuje žádné fotografie.