Úvod

Neděle 3. 1. 2021 po půlnoci

Pavlína a její kamarádky se často a rády navštěvují, mají rády svoje dívčí večírky a svoje dívčí starosti či radosti. Vymýšlejí nejrůznější recepty na dietní jídla, ale jejich nápady nejsou bez konce. A tak se může stát, že při nových pokusech vymyslet další recept na dietní menu jde stranou buď dieta, nebo chuť! Prostě může dojít inspirace! A právě proto se Pavlína jednoho dne rozhodla a požádala o pomoc Kuchařskou pohotovost. Napsala: "Jednalo by se o dámský večírek. Měly by se podávat dietní pokrmy. Pestré, ale jednoduché. Chtěly bychom dokázat, že i dietní jídlo může dobře chutnat, ale i vypadat." Jak tedy tohle dokázat a jak si na takovém dámském dýchánku pochutnat bez výčitek svědomí a nabraných kil?
Tým Kuchařské pohotovosti se do toho pustil bez obav. Jako předkrm můžeme očekávat chřestovou a karotkovou pěnu s trhanými saláty a jogurtovým dresinkem. Hlavním chodem bude pangasius marinovaný v limetkách s mini rajčátky, šafránovou rýží a rukolou. Vladimír je toho názoru, že nic se nemá přehánět a na závěr každého dietního večírku by měl být dezert, a tak všechny slečny bezpochyby překvapí jablečným müsli s malinami a smetanou.

Recepty

Štítky

bezmasá jídla, borůvky, dezert, dietní pokrmy, dresink, jablka, jahody, jogurt, limety, med, mléko, mrkev, obilniny, ořechy, ovoce, předkrm, příloha, rajčata, ryby, rýže, smetana, studená kuchyně, zelenina, želatina

Příští zásah

Fotografie

Jehněčí jedna báseň

29. 11. 2008 17:25 ČT1

O svoje zážitky a přání se s Kuchařskou pohotovostí tentokrát podělila malá Viktorka. Nedaleko chalupy, kde tráví dny volna se svým tatínkem Daliborem, totiž vyrostla nová farma, která se stala pro…

Fotografie

  • Z pořadu
  • Z natáčení