Přehled dílů

Potápěčské menu
Marinovaný hovězí pupek na grilu — Štika pečená na grilu v alobalu — Rybí polévka — Rybí polévka - dokončení — Štika pečená na grilu v alobalu - dokončení

Menu pro volejbalistky
Pěna z halibuta se šafránovou omáčkou — Citronový koláč — Krůtí stehna na madeiře

Což takhle dát si špenát?
Plněný bůček — Špenát na fenyklu — Špenátový krém — Špenátový quiche — Špenátový salát

Divný název pro jídlo
Španělský ptáček — Indiánci — Ruské vejce s vlašským salátem — Americká limonáda

Vůně indického koření
Jehněčí kari — Polévka milagutannir (Mulligatawny) — Restované banány s vanilkovou omáčkou

Jak na vepřové koleno
Terina z uzených kolen se skořicovým sirupem s liškami - příprava — Grilovaná vepřová kolena - příprava — Buchtičky s jablky a vinnou pěnou — Terina z uzených kolen se skořicovým sirupem s liškami - dokončení — Grilovaná vepřová kolena - dokončení — Buchtičky s jablky a vinnou pěnou - dokončení