Tipy na vánoční sladkosti od Veroniky Ročkové. Připravil M. Froyda

Obsah dílu

Přehrát vše

Do studia jsme pozvali Veroniku Ročkovou, studentku gymnázia, která s naší kuchařskou dvojicí pekla sladkosti letos na jaře. Pro velký dubnový úspěch plný mlsání si spolupráci zopakujeme a Veronika nám v době adventní nabídne sladkou inspiraci pro vánoční stůl.

Jako milovnice Francie upeče tradiční francouzský moučník – vánoční polínko. Poradí, jak připravit nadýchanou piškotovou roládu s kakaovým krémem a vše nazdobit tak, aby dezert vyhlížel jako skutečné polínko, vánočně a romanticky ozdobené.

Rozkošná basilejská srdíčka jsou zase výtečnou bezlepkovou dobrotou, která se připravuje nezvyklým způsobem. Nechte se překvapit! A není svátků bez dobrého likéru – Veronika připraví domácí vaječný likér podle maminčiny receptury.

Recepty v tomto dílu

Stopáž25 minut
Rok výroby 2018
 P ST HD