Tipy, jak uvařit výtečná jídla za pár korun. Připravil M. Froyda

Obsah dílu

Přehrát vše

Začátkem roku odlehčíme našim peněženkám, což ovšem neznamená, že se u lednového stolu budeme šidit. Naopak, kuchařská dvojice přinese tipy, jak z obyčejných surovin vykouzlit jídla lahodná, za která by se nestyděl ani šéfkuchař špičkové restaurace. Bramborovo-hrachový krém s karamelizovaným jablkem je prostý a naprosto famózní. Konfitovaný bůček, posléze obalený v trojobalu a usmažený, s křehkým a svěžím celerovým salátem, je lahůdkou především pro milovníky masa. A v zimních měsících dodá i potřebnou energii. Jako dezert se budou podávat malé, dozlatova pečené buchtičky z kynutého těsta. Jsou obalované v ořechách a rozinkách marinovaných v rumu.

Recepty v tomto dílu

Stopáž25 minut
Rok výroby 2019
 P ST HD