Pečené pokrmy pro podzimní sychravé dny. Připravil M. Froyda

Obsah dílu

Přehrát vše

Nenapodobitelná je vůně pečených pokrmů, ať už se jedná o maso, zeleninu či sladké koláče. Pečení v troubě přináší tradiční a oblíbených způsob zpracování potravin. Do podzimních sychravých dnů jsme pro vás, milí diváci, připravili gratinované zeleninové ragú – podzimní zelenina, zapečená se smetanou a sýrem, získá v troubě výtečnou chuť i vůni. Pro milovníky masa upečeme šťavnatý libový bůček v pikantní marinádě. Podávat ho budeme se sladkokyselým, jemně pálivým, hruškovým chutney. Dezertem budou křehké máslové taštičky plněné tvarohem a hroznovým vínem, které se v ústech jen rozplynou.

Recepty v tomto dílu

Stopáž23 minut
Rok výroby 2016
 P ST HD