Kluci v akci

Legendy české kuchyně – Patrik Bečvář

Legendy české kuchyně – Patrik Bečvář

Obsah dílu

Máslová paštika z drůbežích jater — Dušená telecí kýta s jarní zeleninou a kopřivový bulgur se smrži — Čokoládový dort Nemesis s mascarpone a jahodami

Části dílu
25 minut
Další díl
Jihočeské dobroty

Přehled dílů

653 dostupných
26 minut

Vaří Ondřej Slanina & Jan Rimpler

Steak z vyzrálého hovězího s omáčkou z pečených rajčat a piva a restované brambory — Pohanková kaše s karamelizovanými hruškami, kokosem, ořechy a ovocema
Premiéra sobota 4. 12. 2021 na ČT 1
27 minut

Vaří Ondřej Slanina & Petr Samsonek

Segedínský guláš z divočáka — Jehněčí hřebínek s podzimní zeleninou a jehněčí klobáskou — Palačinky Suzette se slaným karamelem
Premiéra sobota 27. 11. 2021 na ČT 1
26 minut

Vaří Ondřej Slanina & Michal Skalský

Celerový krém s nudlemi a křepelčím vajíčkem — Kuřecí prso supreme plněné sýrem, slaninou a sušeným rajčátkem, s beskydskou bramborovou kaší se škvarky a sýrem — Čočkový salát se zeleninou a klíčky
Premiéra sobota 20. 11. 2021 na ČT 1
26 minut

Vaří Ondřej Slanina & Petr Stoklásek

Šnečí polévka se zeleninou a houbami — Pomazánka z tvarglí s uzeným pstruhem — Tatarák z tvarglí
Premiéra sobota 13. 11. 2021 na ČT 1
26 minut

Vaří Ondřej Slanina & Petr Šíma

Houbový guláš s paprikovou klobáskou — Jelení hřbet s bramborovými dolfi a cibulovým zelím — Candát s křenovou omáčkou a cuketové špagety
Premiéra sobota 6. 11. 2021 na ČT 1
25 minut

Vaří Ondřej Slanina & Ondřej Koráb

Hovězí svíčková s celerem, pečenou hlívou ústřičnou a lanýžovou majonézou — Uzené kachní prso se salátem z červené řepy, se sušenými švestkami a lískovými ořechy
Premiéra sobota 30. 10. 2021 na ČT 1

Kluci v akci na sociálních sítích

Napište nám

Související pořady