Vepřová krkovice v podání studentů gastronomických škol. Připravil M. Froyda

Obsah dílu

Přehrát vše

Vepřová krkovice v podání studentů gastronomických škol.

Soutěže Sollertia jsou určené pro žáky středních odborných škol vybraných oborů vzdělání s výučním listem. Pro tento rok padl výběr vedle jiných zaměření i na obor kuchař-číšník. S oblíbenou částí vepřového masa, krkovicí bez kosti, se utkají studenti tří gastronomických škol proti Filipu Sajlerovi. Hlavním principem soutěže je totiž přímé porovnání výkonu žáků a odborníka z praxe, tzv. vyzývatele. A tak se těšme na srovnání výkonu studentů a Filipa. V porotě zasedne druhý z dvojice Kluků v akci, Ondřej Slanina. Nejlepší žák z každého oboru, který dosáhne alespoň 66% výsledku vyzývatele, je oceněn čestným titulem SOLLERS (z latiny „zručný“) a stříbrnou medailí ze 42 gramů ryzího stříbra.

Recepty v tomto dílu

Stopáž26 minut
Rok výroby 2016
 P ST