
Zeleninová II.
Část: Zelenina vařená v bylinkové páře
Obsah dílu
Francouzská vaječná omeleta se zeleným chřestem — Králík pečený v kořenové zelenině — Zelenina vařená v bylinkové páře
Části dílu



Recepty

Přehled dílů

Jadranská kuchyně s Ondřejem Slaninou a Petrem Šímou
Pečená pražma s červenou řepou, crème fraîche a fazolemi — Krůtí kebab se salátem z rajčat a s kaviárem z lilku — Zapečený salát s kozím sýrem

Česká klasika
Velouté z uzeného jazyka a jarní zeleniny — Bramborovo-chlebové knedlíky s kedlubnovým zelí a kostkami hovězího jazyka s jarní cibulkou — Tatarák z uzeného jazyka a křenu na česnekových toustech

Jahodové recepty s Janem Rimplerem
Chřest na kyselo s jahodovým sabayonem — Vepřová panenka v česneku a petrželce s bramborami zapečenými s cibulí, fenyklem a gorgonzolou s jahodovou omáčkou — Nepečený cheesecake s macerovanými jahodami a karamelovými sušenkami

Letní speciality s Janem Rimplerem
Filátko z candáta, ragú z rebarbory, jablek a pórku — Salát z vodního melounu s fetou a mátou — Rybí brodet se slávkami

Chalupářské recepty s Petrem Šímou
Polévka s nakládanými houbami — Zapečená portobella s koprovými bramborami — Kuře po myslivecku zapečené bramborovým pyré

Stoleté recepty s Pavlem Marešem
Pečená křepelka s rajčaty, šalotkou a bylinkami, vlažný salát ze zelené čočky — Pečený vepřový bůček s kořenovou zeleninou a fenyklem, žemlový knedlík s medvědím česnekem