23 minut

Katalánská

Část: Tapas − Vejce s krevetou

Obsah dílu

Tapas − Vejce s krevetou — Tapas − Černá rýže s mořskými plody — Tapas s jitrničkou, jelítkem nebo klobásou — Tortilla de patata [bramborová tortija] — Fideua

Části dílu

01:23
Tapas − Vejce s krevetou
    04:34
    Tortilla de patata [bramborová tortija]
      09:07
      Tapas − Černá rýže s mořskými plody
        12:16
        Fiedua
          17:40
          Tapas s jitrničkou, jelítkem nebo klobásou
            Přehrát celé video

            Recepty

            Stopáž22 minut
            Další díl
            Věčné lahůdky

            Přehled dílů

            734 dostupných
            Stopáž26 minut

            Připravujeme mořské ryby

            Tartar z tuňáka s čočkovým salátem — Mořský vlk s chřestovou tarhoňou — Pražma plněná bylinkami es zadělávaným pórkem

            4. 5. 2024 na ČT1
            Stopáž25 minut

            Recepty plné čokolády podle Josefa Maršálka

            Koláč s mléčnou čokoládou a jogurtem — Brownies s pistáciemi a kmínem — Kokosová roláda s bílou čokoládou a malinami

            27. 4. 2024 na ČT1
            Stopáž26 minut

            Vegetariánské recepty s vůní Orientu

            Pakora — Květákové steaky s květákovým pyré a pečenou cizrnou — Fazolový burger

            20. 4. 2024 na ČT1
            Stopáž25 minut

            Jarní menu Josefa Maršálka

            Tvarohový jahodový koláč s drobenkou — Šátečky s chřestem a sýrem — Scones s rebarborovým kompotem

            13. 4. 2024 na ČT1
            Stopáž26 minut

            Kachní menu

            Kaldoun — Kachní prsa s bramborovo-dýňovým pyré, šalotka s řepou — Salát z blanšírované kapusty s trhaným masem ze stehen

            6. 4. 2024 na ČT1
            Stopáž26 minut

            Velikonoční menu

            Vajíčková pomazánka s ředkvičkami a rukolou, celozrnné bulky — Králičí rolka s pražskou nádivkou a mladou zeleninou — Zeleninový krém s bramborovým hnízdem se sázeným vejcem

            30. 3. 2024 na ČT1
            Stopáž26 minut

            Jehněčí menu

            Pečené jehněčí koleno na víně s bramborovou kaší a česnekem — Jehněčí řízky s celerovou kaší — Jehněčí kebab s jarní zeleninkou

            23. 3. 2024 na ČT1
            Stopáž25 minut

            Česká klasika v moderním pojetí II

            Šunka v petrželi — Dršťková polévka — Pečený bůček s kmínem a fenyklem, dušené špičaté zelí s cibulí a fenyklem a bramborovo-škvarkové knedlíčky — Nakládaná zelenina podle Pavla Mareše

            16. 3. 2024 na ČT1
            Stopáž25 minut

            Masové speciality na chlebu

            Sekaná se zeleninou — Trhaná vepřová plec — Rolované vepřové koleno na víně

            9. 3. 2024 na ČT1
            Stopáž26 minut

            Česká klasika v moderním pojetí

            Krémová čočková polévka se zastřeným vejcem a vypečenou slaninou — Svíčková — Jehněčí holandský řízek

            2. 3. 2024 na ČT1

            Kluci v akci na sociálních sítích

            Napište nám