22 minut

Jarní piknik

Část: Broskvové koláčky se skořicí a ricottou

Obsah dílu

Rozpečená bageta s omeletou, šunkou, parmazánem a zeleninou — Salát z grilované zeleniny s pečeným masem — Masové fondue s dip omáčkami — Broskvové koláčky se skořicí a ricottou

Části dílu

02:48
Broskvové koláčky se skořicí a ricottou
    05:51
    Rozpečená bageta s omeletou, šunkou, parmazánem a zeleninou
      10:28
      Salát z grilované zeleniny s pečeným masem
        13:35
        Masové fondue s dip omáčkami
          Přehrát celé video

          Recepty

          Stopáž23 minut
          Další díl
          Vaření na hradě Šternberk

          Přehled dílů

          674 dostupných
          Stopáž22 minut

          Vaření na Konopišti

          Pečený bažant se slaninou na červeném víně a divokém koření — Jelení paštika s mandlemi, rybízovou omáčkou a jablkovým chutney — Ragú z hovězí oháňky — Bonus: Malinové knedlíky s cukrovým perníkem

          6. 8. 2022 na ČT1
          Stopáž23 minut

          Vaření na Karlštejně

          Králík na cibuli a šafránu — Kuře s játrovou nádivkou pečené ve slanině a vinném listu s červeným zelím — Nekynuté lívance se švestkovým rozvarem

          30. 7. 2022 na ČT1
          Stopáž25 minut

          Grilujeme pro celou rodinu

          Cherry rajčata pečená v alobalu s libečkovým pestem, parmskou šunkou a mozzarelou — Papilota plněná bramborami a karbanátkem s olomouckými tvarůžky — Karamelizovaný chřest s jahodovým tvarohem — Pivní koktejl — Nealko spritz

          23. 7. 2022 na ČT1
          Stopáž23 minut

          Legendy české kuchyně (3)

          Medovina — Živáňská pečeně s cibulovým salátem — Cibulový salát — Staročeské vepřové žebírko, plněné jablko a bramborové rolády

          16. 7. 2022 na ČT1
          Stopáž26 minut

          Legendy české kuchyně – Ladislav Douša

          Grilovaná zelenina s bazalkou, pošírovaným vejcem a parmezánem — Karotkový krém se zázvorem, quinoou a koriandrem — Pečené farmářské kuřecí prsíčko s avokádovou krustou, hráškové pyré a hlíva ústřičná s polosušenými rajčátky

          9. 7. 2022 na ČT1
          Stopáž23 minut

          Legendy české kuchyně – Jaroslav Sapík

          Staropražský chřest — Jehněčí kýta na rozmarýnu — Zámecké telecí kotlety s kedlubnami a hráškem

          2. 7. 2022 na ČT1

          Kluci v akci na sociálních sítích

          Napište nám