23 minut

Vaření na hradě Šternberk

Obsah dílu

Šternberská dršťková polévka — Šternberská kuřecí roláda — Grilovaný uzený tolstolobik s bramborami a bylinkami — Hradní tvarohové rohlíčky

Části dílu

02:30
Šternberská dršťková polévka
    06:21
    Šternberská kuřecí roláda
      13:13
      Soutěž
        14:35
        Grilovaný uzený tostolobik
          18:32
          Hradní tvarohové rohlíčky
            Přehrát celé video

            Recepty

            Stopáž22 minut
            Další díl
            Vaření na hradě Bouzov

            Přehled dílů

            674 dostupných
            Stopáž22 minut

            Vaření na Konopišti

            Pečený bažant se slaninou na červeném víně a divokém koření — Jelení paštika s mandlemi, rybízovou omáčkou a jablkovým chutney — Ragú z hovězí oháňky — Bonus: Malinové knedlíky s cukrovým perníkem

            6. 8. 2022 na ČT1
            Stopáž23 minut

            Vaření na Karlštejně

            Králík na cibuli a šafránu — Kuře s játrovou nádivkou pečené ve slanině a vinném listu s červeným zelím — Nekynuté lívance se švestkovým rozvarem

            30. 7. 2022 na ČT1
            Stopáž25 minut

            Grilujeme pro celou rodinu

            Cherry rajčata pečená v alobalu s libečkovým pestem, parmskou šunkou a mozzarelou — Papilota plněná bramborami a karbanátkem s olomouckými tvarůžky — Karamelizovaný chřest s jahodovým tvarohem — Pivní koktejl — Nealko spritz

            23. 7. 2022 na ČT1
            Stopáž23 minut

            Legendy české kuchyně (3)

            Medovina — Živáňská pečeně s cibulovým salátem — Cibulový salát — Staročeské vepřové žebírko, plněné jablko a bramborové rolády

            16. 7. 2022 na ČT1
            Stopáž26 minut

            Legendy české kuchyně – Ladislav Douša

            Grilovaná zelenina s bazalkou, pošírovaným vejcem a parmezánem — Karotkový krém se zázvorem, quinoou a koriandrem — Pečené farmářské kuřecí prsíčko s avokádovou krustou, hráškové pyré a hlíva ústřičná s polosušenými rajčátky

            9. 7. 2022 na ČT1
            Stopáž23 minut

            Legendy české kuchyně – Jaroslav Sapík

            Staropražský chřest — Jehněčí kýta na rozmarýnu — Zámecké telecí kotlety s kedlubnami a hráškem

            2. 7. 2022 na ČT1

            Kluci v akci na sociálních sítích

            Napište nám