5 minut

Legendy české kuchyně (4)

Část: Pečená kotleta ze selátka se zázvorovými brambory a houbovou šťávou

Obsah dílu

Pečené kachní prsíčko s marinovanou cuketou, kozím sýrem a pikantní zálivkou — Pečená kotleta ze selátka se zázvorovými brambory a houbovou šťávou — Zapečený jablečno−tvarohový koláček se zmrzlinou z vlašských ořechů

Části dílu

01:05
Pečené kachní prsíčko s marinovanou cuketou, kozím sýrem a pikantní zálivkou
Pečené kachní prsíčko s marinovanou cuketou, kozím sýrem a pikantní zálivkou
    10:18
    Pečená kotleta ze selátka se zázvorovými brambory a houbovou šťávou
    Pečená kotleta ze selátka se zázvorovými brambory a houbovou šťávou
      17:55
      Zapečený jablečno−tvarohový koláček se zmrzlinou z vlašských ořechů
      Zapečený jablečno−tvarohový koláček se zmrzlinou z vlašských ořechů
        Přehrát celé video

        Recepty

        Kluci v akci - Podzimní vaření s dýněmi
        Stopáž23 minut
        Další díl
        Podzimní vaření s dýněmi

        Přehled dílů

        780 přehratelných
        Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny ve Zlínském kraji
        Stopáž25 minut

        Představujeme vítězné regionální potraviny ve Zlínském kraji

        T-bone steak a hrachové rizoto — Uzená ryba s vejci a špenátem na chlebu

        Poslední vysílání 22. 11. 2025 na ČT1
        Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Karlovarském kraji
        Stopáž25 minut

        Představujeme vítězné regionální potraviny v Karlovarském kraji

        Vývar z uzeného masa s kořenovou zeleninou, žemlový knedlík a krepinetka z uzeného masa — Hovězí hamburger

        Poslední vysílání 20. 11. 2025 na ČT1
        Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Plzeňském kraji
        Stopáž26 minut

        Představujeme vítězné regionální potraviny v Plzeňském kraji

        Vepřová líčka na pivu s nakládanou zeleninou, bramborové noky s chlebem — Marinovaný kapr v bylinkách, omáčka ze zákysu a kroupy se zelím a růžičkovou kapustou

        Poslední vysílání 13. 11. 2025 na ČT1
        Kluci v akci - 20 let pořadu Kluci v akci
        Stopáž25 minut

        20 let pořadu Kluci v akci

        Kanapka z listového těsta s krevetou — Opečená brioška s uzeným úhořem — Hummus s pečenými rajčaty a nakládanými houbami — Tuňákový tataráček na krevetovém chipsu

        Poslední vysílání 6. 11. 2025 na ČT1
        Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Ústeckém kraji
        Stopáž25 minut

        Představujeme vítězné regionální potraviny v Ústeckém kraji

        Kachní prso marinované v zázvorovém likéru, cibulové želé a nádivka z pánve — Křenový krém s kuřecími srdíčky, uzeným kuřecím stehnem a bramborovými rösti

        Poslední vysílání 30. 10. 2025 na ČT1
        Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Libereckém kraji
        Stopáž25 minut

        Představujeme vítězné regionální potraviny v Libereckém kraji

        Picanha s pečenými jablky a patizonem, smažené bramborové hnízdo — Bramborové noky s kozím tvarohem, vanilkou a tymiánem, doplněné jablečnými a slaninovými kostičkami

        Poslední vysílání 23. 10. 2025 na ČT1
        Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Pardubickém kraji
        Stopáž26 minut

        Představujeme vítězné regionální potraviny v Pardubickém kraji

        Pečený srnčí hřbet v jalovci a ginu s bramborovým koláčem, restovanou podzimní zeleninou a omáčkou z červeného vína a perníku — Tvarohové šišky s mandlemi a mátou, se švestkovým rozvarem a mákem

        Poslední vysílání 16. 10. 2025 na ČT1
        Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Moravskoslezském kraji
        Stopáž25 minut

        Představujeme vítězné regionální potraviny v Moravskoslezském kraji

        Zadělávané dršťky na smetaně se zeleninou a paprikovou kobásou — Masové kuličky s kousky sýra a dýní

        Poslední vysílání 9. 10. 2025 na ČT1
        Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Olomouckém kraji
        Stopáž25 minut

        Představujeme vítězné regionální potraviny v Olomouckém kraji

        Klepané carpaccio s plátky vejce, dresingem a bramborovou slámou — Rolovaná vepřová pečeně na špízu s bylinkami, slaninou a chilli, brambory opečené dozlatova, gribich omáčka

        Poslední vysílání 2. 10. 2025 na ČT1
        Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Královéhradeckém kraji
        Stopáž25 minut

        Představujeme vítězné regionální potraviny v Královéhradeckém kraji

        Pečené kachní prso, pivní omáčka s medem a ostružinami a mačkaný hrášek s mátou — Steak s omáčkou z růžového pepře, restované houby a bramborová kaše s ovčím sýrem

        Poslední vysílání 25. 9. 2025 na ČT1