Jak si dobře a chutně ugrilovat rybu. Připravil M. Froyda

Obsah dílu

Přehrát vše

Grilování patří v Česku mezi oblíbené kulinářské koníčky. Sladkovodní ryby jsou v poslední době opět velmi vyhledávanou surovinou právě pro letní prázdninové grilování. Není divu, příprava ryb je velmi rychlá, jejich maso dobře stravitelné a umíte-li pár správných triků a máte-li v zásobě dobré recepty, sklízíte i chválu od všech zúčastněných strávníků. Filip s Ondřejem budou pořádat grilovací rybí party pro Ivu Kubelkovou a své přátele. Těšte se s nimi na pikantní rybu, špízy s česnekovou omáčkou, pstruha s fenyklem, exotického kapra se sezamem a na amura s kapary a marinovanou grilovanou zeleninkou.

Recepty v tomto dílu

Stopáž22 minut
Rok výroby 2010
 P ST HD