Ryby a mořské plody

Nadívaný pstruh fenyklem v grilovacích kleštích

Souznění vůní pstruha, zeleniny, bylinek a koření doplňme sklenkou bílého vína.

4 porce

4 pstruzi
200 g anglické slaniny
1 fenykl
4 stroužky česneku
sůl
mletý pepř
1 lžíce sušeného tymiánu

bramborová kaše

4 porce bramborové kaše
4 jarní cibulky

Pstruhy na kůži nařízneme, dutinu osolíme a opepříme, potřeme olejem.

Proužky slaniny opečeme na grilu, fenykl a česnek nakrájíme, ochutíme tymiánem a touto směsí pstruhy naplníme. Pstruhy upevníme do grilovacích kleští, griluje z obou stran, podáváme s bramborovou kaší s grilovanou jarní cibulkou.

Jarní cibulku opečeme vcelku na grilu, poté nakrájíme na kolečka a orestujeme ji na másle a vmícháme do kaše.

Ohodnoťte tento recept: 

5 hlasů

Další recepty Celý díl