Ryby a mořské plody
Nadívaný pstruh fenyklem v grilovacích kleštích
Souznění vůní pstruha, zeleniny, bylinek a koření doplňme sklenkou bílého vína.
4 porce
4 pstruzi
200 g anglické slaniny
1 fenykl
4 stroužky česneku
sůl
mletý pepř
1 lžíce sušeného tymiánu
bramborová kaše
4 porce bramborové kaše
4 jarní cibulky
Pstruhy na kůži nařízneme, dutinu osolíme a opepříme, potřeme olejem.
Proužky slaniny opečeme na grilu, fenykl a česnek nakrájíme, ochutíme tymiánem a touto směsí pstruhy naplníme. Pstruhy upevníme do grilovacích kleští, griluje z obou stran, podáváme s bramborovou kaší s grilovanou jarní cibulkou.
Jarní cibulku opečeme vcelku na grilu, poté nakrájíme na kolečka a orestujeme ji na másle a vmícháme do kaše.
Ohodnoťte tento recept:
5 hlasů