iVysílání

stránky pořadu
Premiéra:
18. 10. 2020
09:50 na ČT1

1 2 3 4 5

8 hlasů
64465
zhlédnutí

Polopatě

Vybíráme koně — Topné panely — Jak upravit nevzhledný kout zahrady — Reishi — Stáj nebo volný výběh? — Ženšen a jeho druhy — Recepty v jednom hrnci — Podzimní sběr jahod — Než sedneme do sedla

51 min | další Magazíny »

upozorňovat

do playlistu

Přehrávač videa

Načítám přehrávač...

přehrát vše

  • Vybíráme koně

    1:33 do playlistu

    Vybíráme koně
    Kůň je nádherné, vznešené zvíře, které stojí po boku člověka odnepaměti, ať už jako společník, dopravní prostředek, nebo pomocník v práci. Pořídit si koně je radost, ale i zodpovědnost. Vypravili jsme se za odborníky a zjistili, co rozhoduje při výběru.

  • Topné panely

    8:15 do playlistu

    Topné panely
    Už od první chvíle, kdy lidé rozdělali oheň a obklopili ho kameny, se využívá sálavé teplo. Touto prastarou technologií v moderním provedení můžete topit i vy.

  • Výherci soutěže
  • Jak upravit nevzhledný kout zahrady

    12:50 do playlistu

    Jak upravit nevzhledný kout zahrady
    Možná máte na zahradě kout, který se vám nelíbí, a chtěli byste ho nějak zakrýt. Dana Marklíková poradí, jak na to.

  • Soutěž
  • Reishi

    17:11 do playlistu

    Reishi
    Dobrá houbová smaženice u nás patří k podzimu. V lese ale můžeme občas najít i vzácnější houby. Vždycky však sbírejte jen ty, u kterých jste si stoprocentně jistí, že je znáte a že jsou jedlé.

  • Stáj nebo volný výběh?

    21:10 do playlistu

    Stáj nebo volný výběh?
    Kůň vždycky žil ve volné divoké přírodě, jeho tělo i instinkty jsou tak nastaveny. Je to jeho přirozenost. Umí regulovat svou tělesnou teplotu, jeho tělo ví, kdy bude zima a kdy léto. V žádném případě nemůže být sám, je to stádové zvíře.

  • Ženšen a jeho druhy

    27:14 do playlistu

    Ženšen a jeho druhy
    Ženšen je známý hlavně z východní medicíny, ale jeho pěstování je u nás obtížné. Existují však rostliny, které se mu v mnohém podobají a dají se i u nás pěstovat.

  • Recepty v jednom hrnci

    31:12 do playlistu

    Recepty v jednom hrnci
    Dnes pro vás máme připraveny dva poněkud pozapomenuté recepty na velmi chutná jídla, která připravíte rychle a nebudete k tomu potřebovat ani kupu nádobí. Budou to puding v páře a plněné kotlety.

  • Podzimní sběr jahod

    36:32 do playlistu

    Podzimní sběr jahod
    Na čerstvě utržených jahodách si můžeme normálně pochutnávat na jaře. Ale existují i místa, kde se jahody sklízejí právě teď na podzim.

  • Soutěž
  • Než sedneme do sedla

    40:57 do playlistu

    Než sedneme do sedla
    Na závěr si řekneme, co je třeba vědět, než se poprvé posadíme do sedla koně.

Přehrát vše

Související