Konečně dobrý recept

pondělí 3. 11. 2014

Oblíbená trojice - šéfkuchař Jiří, jeho pravá ruka kuchařka Martina a šéfcukrář Vladimír se vracejí do pořadu Kuchařská pohotovost. A hned jejich první zadání prověří, jestli je všechno tak, jako bylo před časem a nic ze svých kulinářských dovedností nezapomněli. Přijíždějí na zavolání Ireny a Zuzany, které už pomoc Kuchařské pohotovosti jednou potřebovaly. A jejich setkání tak bude příležitostí k tomu, aby se vrátili o kousek zpátky, zavzpomínali a připomněli si některé důmyslné kousky, recepty či "vychytávky". "Už bychom konečně potřebovaly nějaký pořádný recept", řekly si Irena i Zuzana, stejně jako si to někdy musela říct každá z kuchařek. A jaká je odpověď našeho týmu? Lilek  à la kaviár od Martiny, marinované kuřecí kousky s jasmínovou rýží a ledovým salátem od Jiřího a domácí rychlovka v podobě litého ovocného koláče s ovocem od Vladimíra.

Recepty

Štítky

bezmasá jídla, borůvky, česnek, dezert, dresink, drůbež, japonská kuchyně, kuřecí maso, lilek, marináda, meruňky, olej, ovoce, pečení, předkrm, rajčata, smažení, vejce

Fotografie

  • Z pořadu
  • Z natáčení