Pěkně vypečený chleba

neděle 3. 8. 2014 po půlnoci

Bylo nebylo, byl jednou jeden krásný starý mlýn a v tom mlýně žil mlynář… Začíná to skoro jako pohádka, ale pohádka to nebude, i když se v tom mlýně mele až dodnes. A to ještě nevíte, co překvapivého se tam teprve semele. Pan mlynář Arnošt si totiž zavolal na pomoc tým Kuchařské pohotovosti, aby ho naučil poctivý chleba z jejich domácí mouky. Ten nejlepší! Tohoto úkolu se tentokrát chopil cukrář Vladimír. A protože v náhonu se dají nachytat pstruzi, hlavní chod vybral Jiří velmi snadno: budou pstruzi paní mlynářky s bylinkami. A jako příloha se určitě budou hodit brambory. Ale kdo udělá dezert? Tak vidíte - opravdu se tu něco neobvyklého semele, povidlové koláčky totiž tentokrát připraví Martina, a to přesně podle receptu její babičky.

Recepty

Štítky

bylinky, dezert, chléb, koláče, koření, ořechy, pečení, pečivo, povidla, příloha, ryby, sladkovodní ryby

Fotografie

  • Z pořadu
  • Z natáčení