Koprovka podle Šroubka

pondělí 13. 10. 2014

I v dnešní době minutek a salátů si omáčky udržují pevnou pozici v jídelníčcích českých rodin i restaurací. Jak ale skvělou omáčku uvařit, už spousta hospodyněk neví. Vendulčin přítel má omáčky moc rád, a tak si Vendula pozvala na pomoc Kuchařskou pohotovost. Chce se naučit koprovku, ale tu nejlepší široko daleko. Mirek Kalina proto tentokrát sáhl po originálním receptu na koprovou omáčku, jakou vařívali ve vyhlášeném pražském hotelu Šroubek. V několika detailech se liší od běžně používaných receptů a věřte - detaily dělají zázraky. A Mirek navíc ukáže, že lahodná koprová omáčka nemusí být vždy jen s knedlíkem a hovězím.

Recepty

Příští zásah

Fotografie

Čočka na kyselo a někdy jinak

12. 12. 2011 17:30 ČT1

Možná se vám tohle zadání bude zdát příliš jednoduché, aby ho vyjel plnit celý kuchařský tým, ale možná právě proto tohle volání o pomoc Kuchařskou pohotovost přilákalo. Možná byli zvědavi, kdo je…

Fotografie

  • Z pořadu
  • Z natáčení

Fotogalerie zatím neobsahuje žádné fotografie.