Guláš z kapra

pátek 6. 2. 2015

Když se řekne kapr, kdekomu se nejdříve vybaví Štědrý večer a smažená pochoutka s bramborovým salátem, ale pan Eduard se rozhodl, že poruší nejen tuhle představu, ale dokonce i tu o všech ostatních tradičních receptech na přípravu ryb. Pozval si tým Kuchařské pohotovosti nejen proto, aby je požádal o pomoc při přípravě pohoštění pro kolegy rybáře, ale také proto, aby všechny překvapil a naučil je svoji zcela neobvyklou, ale dokonalou specialitu, kterou by čekal jen málokdo, a tou je segedinský guláš z kapra…
Takže co všechno se tentokrát bude chystat v malé kuchyňce nedaleko rybníka??
Kromě segedinského guláše z kapra z dílny pana Eduarda to bude kapří nákyp a pečené kapří filátko s křenovou omáčkou a k tomu jako dezert griliášový dort.
Co říkáte? Není tohle zajímavý návod, jak jednou pozměnit štědrovečerní menu?

Recepty

Štítky

cibule, čokoláda, dezert, dort, guláš, karamel, knedlíky, koření, omáčka, ořechy, předkrm, ryby, sladkovodní ryby

Příští zásah

Fotografie

Meleme, meleme... maso

22. 5. 2010 09:45 ČT1

Paní Petra je na mateřské dovolené, a tak vaření je její téměř každodenní starostí. Ve svém zadání však uvedla, že by si přála něco opravdu originálního a složitého, chtěla by totiž překvapit svého…

Fotografie

  • Z pořadu
  • Z natáčení