Všechna vysílání pořadu celém TV programu
Boží dar - příběhy českých potravin (1/5)
Jak to bylo s kefírem? Dobrodružné příběhy o zrodu, historii a moderní současnosti českých potravin
PřehrátBoží dar - příběhy českých potravin
Dobrodružné příběhy o zrodu, historii a moderní současnosti českých potravin. Dnešní díl je věnován zmrzlině
PřehrátBoží dar - příběhy českých potravin (6/6)
Dobrodružné příběhy o zrodu, historii a moderní současnosti českých potravin. V šestém díle se dozvíme, jak to bylo s bramborovým salátem. Brambory byly v minulosti vnímány jako jídlo chudých. Dnes už ale víme, že tvoří základ naší kuchyně a samotná brambora se považuje za královnu podzimu. A bramborový salát za hlavní součást štědrovečerní tabule
PřehrátBoží dar - příběhy českých potravin (5/6)
Dobrodružné příběhy o zrodu, historii a moderní současnosti českých potravin. Dozvíme se, jak to bylo s buchtami. Nevíme sice, kdy přesně lidé tento zázrak objevili, ale jde o jedno z mála jídel, u kterého si můžeme být jisti, že je historicky opravdu České
PřehrátBoží dar - příběhy českých potravin (4/6)
Dobrodružné příběhy o zrodu, historii a moderní současnosti českých potravin. Dozvíme se, jak to bylo s vejci
PřehrátBoží dar - příběhy českých potravin (3/6)
Dobrodružné příběhy o zrodu, historii a moderní současnosti českých potravin. Dozvíme se, jak to bylo s cukrem
PřehrátBoží dar - příběhy českých potravin (2/6)
Dobrodružné příběhy o zrodu, historii a moderní současnosti českých potravin. Dozvíme se, jak to bylo s rajčaty
PřehrátBoží dar - příběhy českých potravin (1/6)
Dobrodružné příběhy o zrodu, historii a moderní současnosti českých potravin. Dozvíme se, jak to bylo s minerální vodou
PřehrátBoží dar - příběhy českých potravin (6/6)
Dobrodružné příběhy o zrodu, historii a moderní současnosti českých potravin. Tentokrát o vánočce
PřehrátBoží dar - příběhy českých potravin (5/6)
Dobrodružné příběhy o zrodu, historii a moderní současnosti českých potravin. Tentokrát o cibuli
PřehrátBoží dar - příběhy českých potravin (4/6)
Dobrodružné příběhy o zrodu, historii a moderní současnosti českých potravin. Tentokrát o tvrdém sýru
Přehrát