26 minut

4/6 Divočák

Část: Návštěva u farmáře-myslivce

Obsah dílu

Se zelím, nebo se šípkovou omáčkou? Otázka, která rozdělovala mysliveckou společnost po každém honu.

Části dílu

00:49
O zvěřině
    01:42
    Kančí se zelím
      03:18
      Návštěva u farmáře-myslivce
        06:06
        Rychnov nad Kněžnou, Potštejn, rozhledna Vrbice
          09:17
          Kančí se šípkovou omáčkou a karlovarským trhancem
            20:44
            Host: Barbora Jánová
              25:14
              Soutěž
                Přehrát celé video

                Recepty

                Stopáž27 minut
                Další díl
                5/6 Víno

                Přehled dílů

                6 dostupných
                Stopáž27 minut

                1/6 Dýně

                O dýni — Kompot dýně à la ananas — Dýňová farma ve Vraňanech — Zámek Veltrusy, Nelahozeves a Mělník — Slaný dýňový koláč — Host: Martina Randová — Soutěž

                4. 11. 2022 na ČT1
                Stopáž27 minut

                2/6 Husa

                Kaldoun — Husí farma v obci Zakšín — Hrad Houska, Pokličky, Čertovy hlavy — Burger s trhaným husím masem a červeným zelím — Host: Ivana Jirešová — Soutěž

                11. 11. 2022 na ČT1
                Stopáž27 minut

                3/6 Brambory

                O bramborách — Bramborové placky — Kroměříž — Bramborová farma Zdeňka Trhlíka v Tučapech — Zlínská ZOO — Muzeum v přírodě Rymice a naučná stezka Zámeček — Brambory v popelu s omáčkou z pečeného česneku, houbami a marinovaným žloutkem — Host: Jiří Hilgart — Soutěž

                18. 11. 2022 na ČT1
                Stopáž26 minut

                4/6 Divočák

                O zvěřině — Kančí se zelím — Návštěva u farmáře-myslivce — Rychnov nad Kněžnou, Potštejn, rozhledna Vrbice — Kančí se šípkovou omáčkou a karlovarským trhancem — Host: Barbora Jánová — Soutěž

                25. 11. 2022 na ČT1
                Stopáž27 minut

                5/6 Víno

                Víno a vaření — Raci na víně — Šatov — U vinaře Martina Sošky — NP Podyjí, zámek Vranov nad Dyjí, Znojmo — Pečená vinná klobása s bramborovými pusinkami — Host: Lukáš Hejlík — Soutěž

                2. 12. 2022 na ČT1
                Stopáž27 minut

                6/6 Kapr

                O rybím mase — Kapr na modro — Výlov kaprů — Třeboň — Rožmberk, Červené blato — Nejkřupavější hranolky z kapra a opálený Caesar salát s bramborami a fenyklem — Host: Lucie Konášová — Soutěž

                9. 12. 2022 na ČT1

                Napište nám