Plzeňsko

Část: Konzervace potravin - Fermentace a uzení

Obsah dílu

Plzeňské koláče — Skašovské hračky — Konzervace potravin - Fermentace a uzení — Řemeslo pletení košíků — Mrkvové šátečky — Regionální potravina: Cibuláda — Hnětýnky — Soutěž

Části dílu

02:55
Plzeňské koláče
    11:30
    Skašovské hračky
      13:30
      Konzervace potravin - Fermentace a uzení
        20:05
        Řemeslo pletení košíků
          22:33
          Mrkvové šátečky
            27:29
            Regionální potravina: Cibuláda
              29:55
              Hnětýnky
                34:51
                Soutěž
                  Přehrát celé video

                  Recepty

                  Stopáž37 minut
                  Další díl
                  Beskydy

                  Přehled dílů

                  25 dostupných
                  Stopáž37 minut

                  Beskydy

                  Adventní čas v Beskydech - Roráty — Oplatky s medem — Valašské ovce — Obžeráky — Valašské ovce - předení vlny — Pjery — Stavba a restaurování varhanů — Burtvaňok — Výroba adventních věnců — Peččunka (Bria) — Výroba lodiček ze skořápek — Zelníky — Adventní zvyky — Soutěž

                  18. 12. 2022 na ČT1
                  Stopáž37 minut

                  Plzeňsko

                  Plzeňské koláče — Skašovské hračky — Konzervace potravin - Fermentace a uzení — Řemeslo pletení košíků — Mrkvové šátečky — Regionální potravina: Cibuláda — Hnětýnky — Soutěž

                  11. 12. 2022 na ČT1
                  Stopáž37 minut

                  Telč a Jihlavsko

                  Peciválky — Telčský spolek velocipedistů — Regionální potravina: Havlíčkovo řeznictví - Třebíčská slanina na jalovci a Klobása se švestkou — Chala — Židovské tradice — Kosti svatých a dušičky — Soutěž

                  4. 12. 2022 na ČT1
                  Stopáž37 minut

                  Slavkovský les

                  Houbový koláč — Historie osady Kladská — Císařský trhanec — Zaniklá osada Čistá a smírčí kříže — Vábení jelenů — Zvěřinové plíčky po myslivecku — Regionální potravina: ovocný čaj Nebe v hubě — Soutěž

                  27. 11. 2022 na ČT1
                  Stopáž36 minut

                  Pálava

                  Modré hory - vinařský rituál Zarážení hory — Trdelník — Vinařské a sudařské řemeslo — Regionální potravina: Rosol ze slámového vína - Slamáček — Tetičky z Kobylí — Trdelníčky z Kobylí — Řezbářské řemeslo - dřevěné formy — Pomerančová sedlina — NaKrojenky — Soutěž

                  20. 11. 2022 na ČT1
                  Stopáž36 minut

                  Posázaví

                  Vodácké muzeum Zruč nad Sázavou — Grenadýr (1. část) — Vodácký štrůdl — Grenadýr (2. část) — Muzeum Jaroslava Foglara v Ledči nad Sázavou — Citronový sorbet s bergamotovým sirupem — Řemeslo lazebnické — Výroba mýdla se sušenými růžovými lístky — Jahodová zmrzlina — Regionální potravina: Palírna Radlík - Jablečná pálenka — Jablečný tažený závin — Soutěž

                  13. 11. 2022 na ČT1

                  Napište nám