Nahrávám video

Epizoda 88

Obsah dílu

Stěhování Evy — Představení Dáši — Vyšívaná kabelka — Svatomartinská husa — Husí kaldoun — Konferenční stůl — Hrušky pečené v červeném víně — Osvěžovač vzduchu — Svícen z barevných kávových kapslí — Podzimní dekorace na vstupní dveře — Husí galantina s nastavovanou kaší

Části dílu

00:29
Stěhování Evy
    01:23
    Představení Dáši
      01:49
      Vyšívaná kabelka
        05:43
        Svatomartinská husa
          10:53
          Husí kaldoun - 1. část
            12:13
            Konferenční stůl
              14:09
              Hrušky pečené v červeném víně
                15:23
                Osvěžovač vzduchu
                  16:53
                  Svícen z barevných kávových kapslí
                    19:15
                    Husí kaldoun - 2. část
                      21:45
                      Podzimní dekorace na vstupní dveře
                        23:59
                        Husí galantina s nastavovanou kaší
                          25:10
                          Soutěž
                            Přehrát celé video

                            Recepty

                            Stopáž27 minut
                            Další díl
                            Epizoda 89

                            Přehled dílů

                            176 dostupných
                            Stopáž26 minut

                            Epizoda 176

                            Podzimní práce na zahrádce — Krkovička pečená s jablky — Polévka z pečeného celeru - 1. část — Stojan na květináče — Polévka z pečeného celeru - 2. část — Jablečný závin z jogurtového těsta — Podzimní péče o růže — Podzimní dekorace z přírodnin — Květ vlčího máku z PET lahve — Soutěž

                            22. 9. 2022 na ČT1
                            Stopáž27 minut

                            Epizoda 175

                            Cuketoví šneci - 1. část — Podzimní péče o levandule — Cuketoví šneci - 2. část — Bedna z jutového pytle — Cuketový perník — Motýl z textilu — Rozhovor S Tomášem Zdychyncem o energiích — Květina z organzových stuh — Soutěž

                            15. 9. 2022 na ČT1
                            Stopáž27 minut

                            Epizoda 174

                            Péče o vistárie — Medový kremeš - 1. část — Obrázek z mušlí — Medový kremeš - 2. část — Renovace starých židlí — Masové kuličky do polévek a omáček — Dýňová omáčka — Nevšední vázy — Tinktura z echinacey — Závěr + soutěž

                            8. 9. 2022 na ČT1
                            Stopáž26 minut

                            Epizoda 173

                            Dekorativní srdce z drátu — Francouzská paštika — Dalamánky ze starého chleba - 1. část — Krabice s motivem Malého prince — Dalamánky ze starého chleba - 2. část — Odlehčená varianta segedínského guláše s cuketou - 1. část — Pomazánka z pečené dýně — Rozhovor s Lukášem Matějkou - manažerem programu Volba spotřebitelů — Odlehčená varianta segedínského guláše s cuketou - 2. část — Soutěž

                            1. 9. 2022 na ČT1
                            Stopáž41 minut

                            Epizoda 172

                            Roudnice nad Labem — Rozhovor s cukrářkou Jaroslavou Michalicovou — Střížovice — Rozhovor s Tomášem Nevelöšem o pivu — Rozhovor s výtvarnicí Janou Janošcovou — Vzorová zahrada v Ledčicích — Veltrusy — Rozhovor s Romanem Seidlem a Martinem Varkočkem z Resortu Svět — Rozhovor s kuchařem Jaroslavem Šebánkem o hamburgerech — Soutěž

                            28. 8. 2022 na ČT1
                            Stopáž40 minut

                            Epizoda 171

                            Hlinsko — Rozhovor s Jiřím Tvrdíkem - ředitelem mlékárny — Veselý kopec — Betlém — Rozhovor s Vlaďkou Jelínkovou - výroba vánočních ozdob Koulier — Rychlý dort z pudinkového prášku — Sterilované cuketové zelí — Cuketová pomazánka se sýrem — Krém na pudinkový dort — Soutěž

                            21. 8. 2022 na ČT1

                            Všechno, co mám ráda na sociálních sítích

                            Napište nám