
Dary z lesa i záhonu
Obsah dílu
Úvod — Hlíva ústřičná — Ochutnávka — Marináda a sušení — Zimní zelenina — Kapusta nahusto — Domácí parfém
Části dílu







Recepty

Přehled dílů

Polévka je grunt
Úvod — Račí polévka — Porcelánová krása — Lopuch nejen do polévky — Polévková přehlídka — Zelňačka se sušenými švestkami — A ještě lopuchový tip

Kvočna a kuřátka
Úvod — Kvočna a kuřátka — Posnídejme vydatně! — Stříbrná vlaška — S citronem a se šlavějí — Zázrak zvaný vejce — Jasan? No jasan!

Nákup do síťovky
Úvod — Síťování — ...a mezitím, kdesi v Praze... — Jak se dělá síťovka — Od krejcaru ke koruně

Kouzelný kobereček
Úvod — Tkaný koberec hadrák — Pohankový nákyp — Stav, člunek, osnova — Nejsnadnější recept — Když se dílo podaří — Moc jarní přírody

Naše skvělé hotovky
Úvod — Naše skvělé hotovky — Živnosti a řemesla — A teď zpátky ke stolu! — Masný krám

Česká koza
Úvod — Česká koza — Elixír zdraví — Kefírový tvaroh — Krkonošská polévka se syrovátkou — Kozí sýry — Zelenina v kefíru