5 minut

4/10 V hlavní roli cedr a tuňák

Část: Rigatony s konzervovaným tuňákem a rajčátky

Obsah dílu

Ochutnáme citrus zvaný cedrát, navštívíme továrnu na zpracování tuňáků a ochutnáme zmrzlinový dezert Tartufo.

Části dílu

01:02
Cedrerie Santa Maria del Cedro
Cedrerie Santa Maria del Cedro
    05:10
    Továrna na zpracování tuňáka Il Callipo
    Továrna na zpracování tuňáka Il Callipo
      11:22
      Tuňákový mini steak podle Giuseppeho a tuňákové medailonky s dušenou cibulí z Tropea
      Tuňákový mini steak podle Giuseppeho a tuňákové medailonky s dušenou cibulí z Tropea
        15:33
        Cantine Benvenuti - Ziopá
        Cantine Benvenuti - Ziopá
          17:39
          Rigatony s konzervovaným tuňákem a rajčátky
          Rigatony s konzervovaným tuňákem a rajčátky
            21:48
            Rybí burza
            Rybí burza
              22:40
              Antica Gelateria Belvedere
              Antica Gelateria Belvedere
                Přehrát celé video

                Recepty

                Manu a Matěj - 5/10 Na dohled Stromboli
                Stopáž27 minut
                Další díl
                5/10 Na dohled Stromboli

                Napište nám