27 minut
4/10 V hlavní roli cedr a tuňák
Část: Cantine Benvenuti - Ziopá
Obsah dílu
Ochutnáme citrus zvaný cedrát, navštívíme továrnu na zpracování tuňáků a ochutnáme zmrzlinový dezert Tartufo.
Části dílu
01:02
Cedrerie Santa Maria del Cedro
05:10
Továrna na zpracování tuňáka Il Callipo
11:22
Tuňákový mini steak podle Giuseppeho a tuňákové medailonky s dušenou cibulí z Tropea
15:33
Cantine Benvenuti - Ziopá
17:39
Rigatony s konzervovaným tuňákem a rajčátky
21:48
Rybí burza
22:40
Antica Gelateria Belvedere
Recepty
Stopáž27 minut
5/10 Na dohled Stromboli
Přehled dílů
50 dostupných
Stopáž27 minut
1/10 Amalfitána – Luxus vytesaný do skal
Na cestě po jižní Itálii
Campania
13. 10. 2021 na ČT2
Stopáž27 minut
2/10 Kuchařské celebrity z Amalfitány
Na cestě po jižní Itálii
Campania
20. 10. 2021 na ČT2
Stopáž27 minut
3/10 Slunce, seno, buvoli
Na cestě po jižní Itálii
Campania, Basilicata
27. 10. 2021 na ČT2
Stopáž27 minut
4/10 V hlavní roli cedr a tuňák
Na cestě po jižní Itálii
Kalábrie
3. 11. 2021 na ČT2
Stopáž27 minut
5/10 Na dohled Stromboli
Na cestě po jižní Itálii
Kalábrie
10. 11. 2021 na ČT2
Stopáž26 minut
6/10 Purpurová zátoka a Pobřeží bohů
Na cestě po jižní Itálii
Kalábrie
17. 11. 2021 na ČT2
Stopáž27 minut
7/10 Kalábrijské tradice
Na cestě po jižní Itálii
Kalábrie
24. 11. 2021 na ČT2
Stopáž27 minut
8/10 Rybí novorozenci, olympijské víno a lékořice
Na cestě po jižní Itálii
Kalábrie
1. 12. 2021 na ČT2
Stopáž26 minut
9/10 Brambory, houby a vánoční koláč
Na cestě po jižní Itálii
Kalábrie
8. 12. 2021 na ČT2
Stopáž27 minut
10/10 Po stopách Arberešů, bílé lanýže a sladké dřevo
Na cestě po jižní Itálii
Kalábrie, Basilicata
9. 12. 2021 na ČT2