49 minut

16. července 2013

Část: Před hlasováním o rozpuštění sněmovny

Obsah dílu

Headlines — Zvrat v kauze Jany Nagyové — Lobbista Janoušek u výslechu — Ten,jehož jméno se nesmí vyslovit — Před hlasováním o rozpuštění sněmovny — Problémová péče v britských nemocnicích — Pokračování seriálu Sanitka — Navýšení minimální mzdy v ČR — Kosmetika a zdraví — Dovolená: nové trendy — Češi v nezvyklých destinacích — Sporný zákon o žalobcích — Tvrdý úder mexické narkomafii — Problematické volání v pohraničních oblastech — Prezident v hospici — Dobrodružství Vladimíra Putina

Části dílu

00:14
Headlines
    Přehled zpráv.
    00:26
    Zvrat v kauze Jany Nagyové
      Živě pro Události mluvčí Nejvyššího soudu Petr Knötig
      10:02
      Lobbista Janoušek u výslechu
        Lobbista Roman Janoušek poprvé před soudem. Čelí obžalobě z pokusu o vraždu za to, že loni v opilosti autem srazil a vážně zranil ženu.
        14:41
        Ten,jehož jméno se nesmí vyslovit
          Kdo je v Praze Lord Voldemort. Anketa mezi politiky ODS z roku 2010 vypovídá mnohé.
          19:45
          Před hlasováním o rozpuštění sněmovny
            Sněmovnu zítra čeká hlasování o vlastním rozpuštění. Poslanci zváží možnost zkrátit mandát vládě Jiřího Rusnoka a otevřít cestu k předčasným volbám.
            22:49
            Problémová péče v britských nemocnicích
              O 13 tisíc pacientů víc, než bylo nutné, zemřelo za sedm let v několika nemocnicích ve Velké Británii. Tvrdí to zpráva tamní vyšetřovací komise, která prověřovala zanedbávání péče.
              25:25
              Pokračování seriálu Sanitka
                Známí hrdinové, jen o tři desítky let starší. Česká televize už na podzim uvede novou řadu seriálu Sanitka - a jde o velký projekt.
                28:54
                Navýšení minimální mzdy v ČR
                  Pracovníci s nejnižšími příjmy by si měli polepšit - místo8000 Kč na 8500 Kč. Kdo má hodinovou sazbu, bude nově dostávat 50 korun a 60 haléřů.
                  30:28
                  Kosmetika a zdraví
                    Jak zjistila americká Správa potravin a léčiv: například parfémy stojí za třetinou všech alergických reakcí. Obsahují 95 procent chemikálií a mezi nimi látky, které pocházejí z ropy.
                    32:36
                    Dovolená: nové trendy
                      Letní dovolená na poslední chvíli je u Čechů hodně oblíbená. Ten, kdo na ni spoléhá letos, by ale mohl být zklamaný.
                      35:57
                      Češi v nezvyklých destinacích
                        Andorra místo Švýcarska, Jordánsko místo Egypta a z Turecka pro změnu na Severní Kypr. Počet Čechů, kteří chtějí poznávat nová místa rok od roku roste.
                        38:00
                        Sporný zákon o žalobcích
                          Ministryně spravedlnosti Marie Benešová chce stáhnout ze sněmovny jednu z klíčových předloh minulé vlády: zákon o státním zastupitelství.
                          40:08
                          Tvrdý úder mexické narkomafii
                            Mexická policie zadržela šéfa kartelu Los Zetas.
                            42:12
                            Problematické volání v pohraničních oblastech
                              Houbaři a turisti v pohraničních oblastech si stěžují na vysoké faktury za volání mobilním telefonem. Na vině je signál zahraničních operátorů, který zasahuje taky na území Česka.
                              43:58
                              Prezident v hospici
                                Prezident Miloš zeman a kardinál Duka zahájili přístavbu hospice Anežky České v Červeném Kostelci.
                                45:41
                                Dobrodružství Vladimíra Putina
                                  Ruský prezident Vladimir Putin znovu zapracoval na posílení image neohroženého dobrodruha. Tentokrát se v ponorce vydal k vraku staré ruské fregaty.
                                  Přehrát celé video
                                  Stopáž49 minut
                                  Další díl
                                  17. července 2013

                                  Přehled dílů

                                  Stopáž50 minut

                                  8. května

                                  Headlines — Den vítězství — Oslavy Dne vítězství — Pieta v Brně — Vzpomínka v Hrabyni — Prezident Petr Pavel jmenoval nové generály — Den vítězství v Evropě — Povstání proti německým okupantům — Operace v Rafáhu — Útok na německého politika — Zlaté rezervy ČNB — Splašený kůň — Útoky na ukrajinskou infrastrukturu — Výnosy ruských aktiv — Trampoty člověka Sekory — Konečná podoba migračního balíčku — Rekordně teplý duben 2024 — Olympijský oheň dorazil do Marseille — Boeingu 767 selhal příďový podvozek — První turisté v kempech — Vyšší daň z nemovitosti — Daň z nemovitosti — Výtěžek z daně z nemovitosti — Jednání poslanců o korespondenční volbě — Hlavní líčení s Donaldem Trumpem — Přípravy na MS v hokeji — V Česku chybí pediatři — Série úprav sjezdů a nájezdů z D1 — Trh s biopotravinami roste — Si Ťin-pching v Bělehradě — Přesun sedmimetrové kapličky — Pražské metro slaví padesáté výročí — Dokument o ukrajinských sportovcích

                                  8. 5. 2024 na ČT1
                                  Stopáž50 minut

                                  8. května

                                  Znakový jazyk a skryté titulky

                                  8. 5. 2024 na ČT24
                                  Stopáž55 minut

                                  7. května

                                  Kandidát na uvolněné místo ministra — Priority ministerského kandidáta — Kdo je Marek Ženíšek — Izraelské jednotky v Rafahu — Dohoda o příměří — Podmínky příměří přijatelné pro Izrael — Úřední změna pohlaví — Údajné zmaření atentátu na ukrajinského prezidenta — Pokles průmyslu i stavebnictví — Rozpočtové určení daní — Útoky na německé poitiky — Putin složil prezidentskou přísahu — Všechny barvy samoty s Milenou Steinmasslovou — Policejní dohled nad hokejovým mistrovstvím — Produkce českých pivovarů — Dopravní kolaps po nehodě na okruhu — Omezení dodávek léku pro alergiky a astmatiky — Tornádo u Adamova — Bouřky na jihu Čech — Předpověď počasí — Kompenzace za úrodu poškozenou mrazy — Firma Malina v konkurzu — Vyšetřování výrobce letadel Boeing — Razie u europoslance Kraha — Nový děkan Národhospodářské fakulty VŠE — Čínský prezident ve Francii — Vláda o hnědouhelných jámách — Ocenění novináři — Zdvihadlo na Slapech — Zapojení zdravotníků z ciziny — Nastražené kamení na kolejích — Kontroly nelegální migrace — Diagnostika chronické únavy — Noční běh pro Světlušku

                                  7. 5. 2024 na ČT1
                                  Stopáž55 minut

                                  7. května

                                  Znakový jazyk a skryté titulky

                                  7. 5. 2024 na ČT24
                                  Stopáž54 minut

                                  6. května

                                  Jak pomoct českému hospodářství — Návrhy na podporu ekonomiky — Protest odborů — Schůze vlády — Izraelská ofenziva v Rafáhu — Předvolání ruského velvyslance — Zájem o program Oprav dům po babičce — Huť Liberty plánuje úplně odstavit koksovnu — Varování před silnými bouřkami — Prezident Si Ťin-pching v Paříži — Zásady právního státu v Polsku — Aiko na Eurovision Song Contest — Kandidáti na post ministra pro vědu a výzkum — Incident z Konvoje svobody — Rok od korunovace Karla III. — Černý kašel v ČR — Požár rodinného domu ve Staré Boleslavi — Lístky na hokejové MS — Zaměstnanecké benefity — Nezaměstnanost — Brigády pro čtrnáctileté — Zproštění obžaloby učitelky Bednářové — Povodně v jižní Brazílii — Moderní výbava pro ukrajinské vojáky — Stávka novinářů v Itálii — Stavba dálnice D35 — Pilotní projekt mobilní pošty — Los v Krkonoších — Rekonstrukce starých nádraží — Ocenění pro biologa Juliuse Lukeše — Den památky šoa a hrdinství — Křest knihy Hany Sternlichtové v Tel Avivu — Zadržení českého faráře ve Vatikánu — Ocenění pro dobrovolníky Českého červeného kříže — Studentský majáles v Olomouci

                                  6. 5. 2024 na ČT1
                                  Stopáž54 minut

                                  6. května

                                  Znakový jazyk a skryté titulky

                                  6. 5. 2024 na ČT24
                                  Stopáž50 minut

                                  5. května

                                  Posun důchodového věku — Reforma penzí — Dopady částí důchodové reformy na veřejné finance — Hamás se přihlásil k raketovému útoku na přehod Kerem Šalom — Demonstrace za návrat izraelských rukojmích — Vláda odvolala velvyslance v Rusku — České zastoupení v Rusku — Výpověď bez udání důvodu — Spor o výpověď bez udání důvodu — Požár ve Frýdku-Místku — Čínský prezident Si Ťin Pching na návštěvě Evropy — Čínské domácnosti se propadly do dluhů — Zemřela herečka Simona Postlerová — Souboj o jaderný tendr — Radnice v Hřensku má nové vedení — Madonna na pláži Copacabana — Pomoc pečujícím rodinám — Nehod na elektrokolech přibývá — Dopravní nehody s koly — Nová cyklostezka kolem Lipna — Zájem o trailovou cyklistiku roste — Protivládní demonstrace v Maďarsku — Uctění památky padlých v Pražském povstání — Vrcholí Slavnosti svobody v Plzni — Likvidace přemnožených nutrií, mývalů a ondater — Mladík srazil čtyři chodce — Pražský maraton ovládli Etiopané — Na sankčním seznamu vůči Rusku bude i Voice of Europe — Ruská propaganda v Lotyšsku — Helena Langšádlová oficiálně končí — Výstava Jaroslava Róny v Trafo Gallery

                                  5. 5. 2024 na ČT1
                                  Stopáž50 minut

                                  5. května

                                  Znakový jazyk a skryté titulky

                                  5. 5. 2024 na ČT24
                                  Stopáž50 minut

                                  4. května

                                  Zrušení pošty v Jindřišské — Prodej nemovitostí České pošty — Hospodaření České pošty — Útok ruských dronů na východě Ukrajiny — Problémy a rizika e-shopů — Vážná nehoda na D1 — Situace na D1 po vážné nehodě — Jednání o navrácení izraelských rukojmí — Khan ovládl londýnské volby — Požár v Tlumačově — Den Hvězdných válek — Daňové slevy na děti — Protipovodňové cvičení — Rok od tragického požáru v Brně — Kampaň před volbami do Evropského parlamentu — Lidská hlava v řece Radbuze — Bilance nového radaru v Liberci — Vyšší ochrana půdy — Spory o nové výstavby v obcích — Spor taxikářů s Uberem — Ruské kyberútoky na Polsko — Propalestinské demonstrace v USA — Krevní testy na Alzheimerovu chorobu — Scholz odsoudil útok na lídra kandidátky saské SPD do EP — Jarní úklid Sprévy — Maraton uzavře centrum Prahy — Slavnosti svobody v Plzni — Na školách chybí místa pro ukrajinské děti

                                  4. 5. 2024 na ČT1
                                  Stopáž50 minut

                                  4. května

                                  Znakový jazyk a skryté titulky

                                  4. 5. 2024 na ČT24

                                  Události na sociálních sítích

                                  Napište nám