4 minuty

24. listopadu 2024

Část: Úvod

Obsah dílu

Úvod — Regionální potravina: Sušené ovoce od Karpatky — Hummus Huga Hromase — Trnková lízačka

Části dílu

00:01
Úvod
Úvod
    03:42
    Regionální potravina: Sušené ovoce od Karpatky
    Regionální potravina: Sušené ovoce od Karpatky
      07:03
      Hummus Huga Hromase
      Hummus Huga Hromase
        16:04
        Trnková lízačka
        Trnková lízačka
          Přehrát celé video

          Recepty

          Herbář - 1. prosince 2024
          Stopáž26 minut
          Další díl
          1. prosince 2024

          Přehled dílů

          131 přehratelných
          Herbář - 22. prosince 2024
          Stopáž26 minut

          22. prosince 2024

          XII. řada

          Zemlbába — Regionální okénko: Čerstvý sýr - mix koření — Tříkrálová brioška podle Maškrtnice — Jídla ze skanzenu: Koláč Lopaťák

          Poslední vysílání 29. 12. 2024 na ČT1
          Herbář - 15. prosince 2024
          Stopáž26 minut

          15. prosince 2024

          XII. řada

          Bezový sad — Regionální okénko: mléko A2 — Silvestrovská veka podle Maškrtnice — Kameraman Lukáš Pich — Vlašský salát podle normy ČSL

          Poslední vysílání 22. 12. 2024 na ČT1
          Herbář - 8. prosince 2024
          Stopáž27 minut

          8. prosince 2024

          XII. řada

          Úvod — Vaječná tlačenka — Regionální okénko: Čerstvá vejce z volného výběhu — Kapr Székely, halušky podle Huga Hromase — Jídla ze skanzenu: Perník ke strouhání podle A. Kejřové

          Poslední vysílání 15. 12. 2024 na ČT1
          Herbář - 1. prosince 2024
          Stopáž26 minut

          1. prosince 2024

          XII. řada

          Jídla ze skanzenu: Staropražské kořenky s mišpulovou zavařeninkou — Regionální potravina: Pršut z Mangalice — Pizza - nejlepší těsto na doma od Maškrtnice — Levandulové údolí — Makový jáhelník

          Poslední vysílání 8. 12. 2024 na ČT1
          Herbář - 24. listopadu 2024
          Stopáž27 minut

          24. listopadu 2024

          XII. řada

          Úvod — Regionální potravina: Sušené ovoce od Karpatky — Hummus Huga Hromase — Trnková lízačka

          Poslední vysílání 1. 12. 2024 na ČT1
          Herbář - 17. listopadu 2024
          Stopáž27 minut

          17. listopadu 2024

          XII. řada

          Úvod — Tvarohový koláč se špenátem, batáty a fetou — Regionální okénko — Kachna s čokoládou a polentou od Huga Hromase — Tulipány — Jídla ze skanzenu: Jáhlová kaše s pracharandou

          Poslední vysílání 24. 11. 2024 na ČT1
          Herbář - 10. listopadu 2024
          Stopáž27 minut

          10. listopadu 2024

          XII. řada

          Úvod — Kolumbijská polévka Ajiaco — Regionální okénko: Třešňovice Šitner — Bylinná farma Květomluva — Jídla ze skanzenu: Živáňská pečeně

          Poslední vysílání 17. 11. 2024 na ČT1
          Herbář - 3. listopadu 2024
          Stopáž26 minut

          3. listopadu 2024

          XII. řada

          Úvod — Japonské okurky salátovky — Květáková moussaka — Regionální okénko: Kozí mléko — Zeleninové stir fry s tofu a houbami — Jídla ze skanzenu: Klementovy žitné housky

          Poslední vysílání 10. 11. 2024 na ČT1
          Herbář - 27. října 2024
          Stopáž27 minut

          27. října 2024

          XII. řada

          Úvod — Jarní polévka - zelený boršč — Šťovníkový chléb — Regionální okénko: Kváskový chléb — Lilkový koláč s jahodami a rajčaty podle Huga Hromase — Jídla ze skanzenu: Legionářské řezy

          Poslední vysílání 3. 11. 2024 na ČT1
          Herbář - 20. října 2024
          Stopáž27 minut

          20. října 2024

          XII. řada

          Úvod — Druhy rajčat — Polévka Soljanka — Nakládané okurky — Regionální okénko: Královehradecký, lesní med — Jídla ze skanzenu: Kuřecí plátek s broskví a sýrem

          Poslední vysílání 27. 10. 2024 na ČT1

          Herbář na sociálních sítích

          Napište nám