26 minut

19. listopadu 2023

Obsah dílu

Úvod — Domácí fermentovaná limonáda - kombucha — Regionální okénko - Pivovar Antoš — Koření - paprika — Maďarský perkelt s tarhoňou — Domácí trdelník podle Maškrtnice

Části dílu

00:00
Úvod
    02:22
    Domácí fermentovaná limonáda - kombucha
      06:55
      Regionální okénko - Pivovar Antoš
        08:54
        Koření - paprika
          13:43
          Maďarský perkelt s tarhoňou
            18:44
            Domácí trdelník podle Maškrtnice
              Přehrát celé video

              Recepty

              Stopáž27 minut
              Další díl
              26. listopadu 2023

              Přehled dílů

              121 dostupných
              Stopáž26 minut

              17. prosince 2023

              Úvod — Černý Kuba z pohanky — Regionální okénko: Selský kvasový pecen — Bezlepková vánočka podle Maškrtnice — Jídla ze skanzenu: Hoši

              17. 12. 2023 na ČT1
              Stopáž26 minut

              10. prosince 2023

              Sjezdy na historických saních rohačkách — Limoncello - italský citronový likér — Regionální okénko: Hostětínský mošt jablko-meruňka — Popraskané citronové sušenky s limoncellem — Povidla připravovaná v kotli — Jídla ze skanzenu: belíšky s povidly

              10. 12. 2023 na ČT1
              Stopáž26 minut

              3. prosince 2023

              Batáty — Regionální okénko: Řemeslný sýr — Páni neboli Pajtáši — Fíky — Biskupský chlebíček podle Anuše Kejřové

              3. 12. 2023 na ČT1
              Stopáž27 minut

              26. listopadu 2023

              Máta — Regionální okénko: Medové rajče — Hovězí stew s hruškami — Květinová farma — Jídla ze skanzenu: Kačenky (Kačičky)

              26. 11. 2023 na ČT1
              Stopáž26 minut

              19. listopadu 2023

              Úvod — Domácí fermentovaná limonáda - kombucha — Regionální okénko - Pivovar Antoš — Koření - paprika — Maďarský perkelt s tarhoňou — Domácí trdelník podle Maškrtnice

              19. 11. 2023 na ČT1
              Stopáž27 minut

              12. listopadu 2023

              Úvod — Kyjevský řízek — Regionální okénko: Makový olej — Kvasové wafle — Vojšické louky — Jídla ze skanzenu: Námořnický řízek

              12. 11. 2023 na ČT1
              Stopáž27 minut

              5. listopadu 2023

              Úvod — Lečo z ačokči — Regionální okénko: SZIF-Česnek — Kimchi — Biotop Váté písky — Závin z odpalovaného těsta s mákem a švestkami

              5. 11. 2023 na ČT1
              Stopáž27 minut

              29. října 2023

              Úvod — Kukuřičný chowder se pstruhem — Džem extra jablko černý bez — Koprovka z batátů a dyní — Jídla ze skanzenu: Pekařské kosti

              29. 10. 2023 na ČT1
              Stopáž27 minut

              22. října 2023

              Úvod — Recepty z lilku — Regionální okénko: Bio tvaroh — Rozkvetlé sušenky — Karafiáty — Houstičky plněné masem

              22. 10. 2023 na ČT1
              Stopáž27 minut

              15. října 2023

              Úvod — Dýňový chlebíček — Regionální okénko - Med - Včelí farma u Toupalů — Zpracování cuket — Jarní cibuloviny — Jídla ze skanzenu: Vlaštovčí hnízda

              15. 10. 2023 na ČT1

              Herbář na sociálních sítích

              Napište nám