8 minut

29. října 2023

Část: Jídla ze skanzenu: Pekařské kosti

Obsah dílu

Kukuřičný chowder se pstruhem — Džem extra jablko černý bez — Koprovka z batátů a dyní — Jídla ze skanzenu: Pekařské kosti

Části dílu

04:26
Kukuřičný chowder se pstruhem
Kukuřičný chowder se pstruhem
    11:11
    Džem extra jablko černý bez
    Džem extra jablko černý bez
      13:51
      Koprovka z batátů a dyní
      Koprovka z batátů a dyní
        18:45
        Jídla ze skanzenu: Pekařské kosti
        Jídla ze skanzenu: Pekařské kosti
          Přehrát celé video

          Recepty

          Herbář - 5. listopadu 2023
          Stopáž27 minut
          Další díl
          5. listopadu 2023

          Přehled dílů

          131 přehratelných
          Herbář - 17. prosince 2023
          Stopáž26 minut

          17. prosince 2023

          XI. řada

          Černý Kuba z pohanky — Regionální okénko: Selský kvasový pecen — Bezlepková vánočka podle Maškrtnice — Jídla ze skanzenu: Hoši

          Poslední vysílání 17. 12. 2023 na ČT1
          Herbář - 10. prosince 2023
          Stopáž26 minut

          10. prosince 2023

          XI. řada

          Sjezdy na historických saních rohačkách — Limoncello - italský citronový likér — Regionální okénko: Hostětínský mošt jablko-meruňka — Popraskané citronové sušenky s limoncellem — Povidla připravovaná v kotli — Jídla ze skanzenu: belíšky s povidly

          Poslední vysílání 10. 12. 2023 na ČT1
          Herbář - 3. prosince 2023
          Stopáž26 minut

          3. prosince 2023

          XI. řada

          Batáty — Regionální okénko: Řemeslný sýr — Páni neboli Pajtáši — Fíky — Biskupský chlebíček podle Anuše Kejřové

          Poslední vysílání 3. 12. 2023 na ČT1
          Herbář - 26. listopadu 2023
          Stopáž27 minut

          26. listopadu 2023

          XI. řada

          Máta — Regionální okénko: Medové rajče — Hovězí stew s hruškami — Květinová farma — Jídla ze skanzenu: Kačenky (Kačičky)

          Poslední vysílání 26. 11. 2023 na ČT1
          Herbář - 19. listopadu 2023
          Stopáž26 minut

          19. listopadu 2023

          XI. řada

          Domácí fermentovaná limonáda - kombucha — Regionální okénko - Pivovar Antoš — Koření - paprika — Maďarský perkelt s tarhoňou — Domácí trdelník podle Maškrtnice

          Poslední vysílání 19. 11. 2023 na ČT1
          Herbář - 12. listopadu 2023
          Stopáž27 minut

          12. listopadu 2023

          XI. řada

          Kyjevský řízek — Regionální okénko: Makový olej — Kvasové wafle — Vojšické louky — Jídla ze skanzenu: Námořnický řízek

          Poslední vysílání 12. 11. 2023 na ČT1
          Herbář - 5. listopadu 2023
          Stopáž27 minut

          5. listopadu 2023

          XI. řada

          Lečo z ačokči — Regionální okénko: SZIF-Česnek — Kimchi — Biotop Váté písky — Závin z odpalovaného těsta s mákem a švestkami

          Poslední vysílání 5. 11. 2023 na ČT1
          Herbář - 29. října 2023
          Stopáž27 minut

          29. října 2023

          XI. řada

          Kukuřičný chowder se pstruhem — Džem extra jablko černý bez — Koprovka z batátů a dyní — Jídla ze skanzenu: Pekařské kosti

          Poslední vysílání 29. 10. 2023 na ČT1
          Herbář - 22. října 2023
          Stopáž27 minut

          22. října 2023

          XI. řada

          Recepty z lilku — Regionální okénko: Bio tvaroh — Rozkvetlé sušenky — Karafiáty — Houstičky plněné masem

          Poslední vysílání 22. 10. 2023 na ČT1
          Herbář - 15. října 2023
          Stopáž27 minut

          15. října 2023

          XI. řada

          Dýňový chlebíček — Regionální okénko - Med - Včelí farma u Toupalů — Zpracování cuket — Jarní cibuloviny — Jídla ze skanzenu: Vlaštovčí hnízda

          Poslední vysílání 15. 10. 2023 na ČT1