28 minut

21. listopad 2021

Část: Regionální okénko: Kolowrat limonáda

Obsah dílu

Sběr bylin v zahradách zámku Kuks — Regionální okénko: Kolowrat limonáda — Vegetariánský burger — Druhy hrášku — Jídla ze skanzenu: Vepřové maso s hrachem

Části dílu

00:00
Sběr bylin v zahradách zámku Kuks
    05:55
    Regionální okénko: Kolowrat limonáda
      08:08
      Vegetariánský burger
        15:43
        Druhy hrášku
          18:40
          Jídla ze skanzenu: Vepřové maso s hrachem
            Přehrát celé video
            Stopáž28 minut
            Další díl
            28. listopad 2021

            Přehled dílů

            111 dostupných
            Stopáž28 minut

            19. prosinec 2021

            Podzimní úroda — Domácí pomazánky: peperonata a dýňové máslo — Regionální okénko: Rajčata snack - odrůda Angelle — Jídla ze skanzenu: Starobělské zmrzlé kobzole — Celoroční čajová směs — Sběr svatojánských bylin

            19. 12. 2021 na ČT1
            Stopáž28 minut

            12. prosinec 2021

            Růže keltská + oxymel — Regionální okénko: Kdoulová vejmrda — Currywurst s domácí směsí koření kari — Tajemství rubriky Jídla ze skanzenu — Recepty Marie Baťové — Cukroví našich prababiček

            12. 12. 2021 na ČT1
            Stopáž28 minut

            5. prosinec 2021

            Řebříček bertrám a Řebříček obecný + léčivé víno na kašel podle receptu Hildegardy z Bingenu — Medicinální maltonová vína od firmy Herbadent — Candát s máslovou omáčkou s vínem — Ohlédnutí za Regionálními potravinami z předchozích dílů a sérií — Regionální potravina: Sýr s vlašskými ořechy — Jídla ze skanzenu: Slovenské vánoční trubičky

            5. 12. 2021 na ČT1
            Stopáž28 minut

            28. listopad 2021

            Obilné chai latte s kokosovým mlékem — Mangold — Moravský vrabec s bylinkovým knedlíkem a mangoldem — Regionální potravina: Děpoltovické bio máslo — Jídla ze skanzenu: bramborové a vinné cukroví

            28. 11. 2021 na ČT1
            Stopáž28 minut

            21. listopad 2021

            Sběr bylin v zahradách zámku Kuks — Regionální okénko: Kolowrat limonáda — Vegetariánský burger — Druhy hrášku — Jídla ze skanzenu: Vepřové maso s hrachem

            21. 11. 2021 na ČT1
            Stopáž28 minut

            14. listopad 2021

            Cesta domů — Regionální okénko: Vítův zákvas z červené řepy — Dort z kořenové zeleniny — Jídla ze skanzenu: Rakvičky se šlehačkou

            14. 11. 2021 na ČT1
            Stopáž28 minut

            7. listopad 2021

            Bylinková ústní voda — Rozhovor s Pavlem Smažíkem - majitelem Herbadentu — Chleby Fugass a Focaccia — Regionální okénko: Odrůdový mošt z Jaderničky moravské — Jídla ze skanzenu: Kdoulový sýr

            7. 11. 2021 na ČT1
            Stopáž28 minut

            31. říjen 2021

            Zpracování chmele — Sběr bylin — Ovocné kůže — Regionální potravina: Zrající sýr Květenský poklad — Malínský křen — Jídla ze skanzenu: Pečené uzené maso a bílá křenová omáčka s knedlíkem

            31. 10. 2021 na ČT1
            Stopáž28 minut

            24. říjen 2021

            Druhy rajčat — Regionální okénko: Makový olej — Cizrna Ras el-Hanout a turecký nápoj Ayran — Mistři bylinkáři a BIO bylinky z Rajecké doliny — Jídla ze skanzenu: Vídeňský jablečný závin

            24. 10. 2021 na ČT1
            Stopáž28 minut

            17. říjen 2021

            Regionální okénko: Větrníky — Plněné zelné listy — Druhy zelí — Jídla ze skanzenu: Mrkváčky a mrkvová šťáva

            17. 10. 2021 na ČT1

            Herbář na sociálních sítích

            Napište nám