27 minut

6. prosince 2020

Obsah dílu

Valašští čerti — Lednová sklizeň ve skleníku — Cizrna s mrkví a kadeřávkem — Regionální potravina: Sumčí játra v oleji — Vepřové maso s ananasem — Bylinková zahrada - hospitál Kuks — Jídla ze skanzenu: Beleše

Části dílu

00:00
Valašští čerti
Valašští čerti
    01:42
    Lednová sklizeň ve skleníku
    Lednová sklizeň ve skleníku
      03:56
      Cizrna s mrkví a kadeřávkem
      Cizrna s mrkví a kadeřávkem
        08:44
        Regionální potravina: Sumčí játra v oleji
        Regionální potravina: Sumčí játra v oleji
          11:22
          Vepřové maso s ananasem
          Vepřové maso s ananasem
            16:07
            Bylinková zahrada - hospitál Kuks
            Bylinková zahrada - hospitál Kuks
              20:47
              Jídla ze skanzenu: Beleše
              Jídla ze skanzenu: Beleše
                Přehrát celé video
                Herbář - 13. prosince 2020
                Stopáž26 minut
                Další díl
                13. prosince 2020

                Přehled dílů

                124 dostupných
                Herbář - 20. prosince 2020
                Stopáž27 minut

                20. prosince 2020

                VIII. řada

                Vánoční benátský pepřový dort — Regionální potravina: pivo Trautenberk — Bramborové saláty — Historické lyžování — Flódni - tradiční židovský koláč

                20. 12. 2020 na ČT1
                Herbář - 13. prosince 2020
                Stopáž26 minut

                13. prosince 2020

                VIII. řada

                Jarní divoké byliny — Bylinkový chléb — Regionální potravina: Hovězí guláš ve sklenici — Vánoční hvězda z kynutého těsta — Původní louky — Jídla ze skanzenu: Perníkový chlebíček promazaný marmeládou

                13. 12. 2020 na ČT1
                Herbář - 6. prosince 2020
                Stopáž27 minut

                6. prosince 2020

                VIII. řada

                Valašští čerti — Lednová sklizeň ve skleníku — Cizrna s mrkví a kadeřávkem — Regionální potravina: Sumčí játra v oleji — Vepřové maso s ananasem — Bylinková zahrada - hospitál Kuks — Jídla ze skanzenu: Beleše

                6. 12. 2020 na ČT1
                Herbář - 29. listopadu 2020
                Stopáž26 minut

                29. listopadu 2020

                VIII. řada

                Bramborový chléb — Regionální potravina: Uzeniny ze Žihle — Ryba na zelenině — Sběr léčivých rostlin — Jídla ze skanzenu: Cášské perníčky

                29. 11. 2020 na ČT1
                Herbář - 22. listopadu 2020
                Stopáž27 minut

                22. listopadu 2020

                VIII. řada

                Machův včelín — Granola, slané semínkové chroupání a kořeněné sladké ořechy — Regionální potravina: Petráčkovy Hořické trubičky — Mletý vepřový řízek se sýrem — Hmyz — Jídla ze skanzenu: Doudlebské ušaté koláče

                22. 11. 2020 na ČT1
                Herbář - 15. listopadu 2020
                Stopáž27 minut

                15. listopadu 2020

                VIII. řada

                Nadační fond Seňorina + úvod — Waldorfský salát — Ekofarma ranč Bělečko — Kuře na motýlka — Bezlepkový chléb — Biopekárna Zemanka — Jídla ze skanzenu: Vídeňský tafelspitz

                15. 11. 2020 na ČT1
                Herbář - 8. listopadu 2020
                Stopáž27 minut

                8. listopadu 2020

                VIII. řada

                Tapiokový a chia pudink — Regionální okénko: Králičí farma — Kachna s jablky a hruškami — Druhy jablek — Jídla ze skanzenu: Míchaná vajíčka s balšámem

                8. 11. 2020 na ČT1
                Herbář - 1. listopadu 2020
                Stopáž27 minut

                1. listopadu 2020

                VIII. řada

                Druhy paprik — Utopenci — Regionální potravina: Dvojctihodné koláče — Perník z cukety — Druhy cuket — Jídla ze skanzenu: Vídeňský guláš

                1. 11. 2020 na ČT1
                Herbář - 25. října 2020
                Stopáž26 minut

                25. října 2020

                VIII. řada

                Druhy dýní — Dýňové polévky — Regionální okénko: Višňová marmeláda s rumem — Ryba v těstíčku — Druhy brambor — Jídla ze skanzenu: Bratislavské rohlíčky

                25. 10. 2020 na ČT1
                Herbář - 18. října 2020
                Stopáž27 minut

                18. října 2020

                VIII. řada

                Řepa Crapaudine — Pečená zelenina — Regionální okénko: Česnek z Bělé — Žitné kvasové chleby — Jídla ze skanzenu: Řeznická svíčková

                18. 10. 2020 na ČT1

                Herbář na sociálních sítích

                Napište nám