
1. listopad 2020
Část: Druhy cuket
Obsah dílu
Druhy paprik — Utopenci — Regionální potravina: Dvojctihodné koláče — Perník z cukety — Druhy cuket — Jídla ze skanzenu: Vídeňský guláš
Části dílu







Přehled dílů

20. prosinec 2020
Vánoční benátský pepřový dort — Regionální potravina: pivo Trautenberk — Bramborové saláty — Historické lyžování — Flódni - tradiční židovský koláč

13. prosinec 2020
Jarní divoké byliny — Bylinkový chléb — Regionální potravina: Hovězí guláš ve sklenici — Vánoční hvězda z kynutého těsta — Původní louky — Jídla ze skanzenu: Perníkový chlebíček promazaný marmeládou

6. prosinec 2020
Valašští čerti — Lednová sklizeň ve skleníku — Cizrna s mrkví a kadeřávkem — Regionální potravina: Sumčí játra v oleji — Vepřové maso s ananasem — Bylinková zahrada - hospitál Kuks — Jídla ze skanzenu: Beleše

29. listopad 2020
Bramborový chléb — Regionální potravina: Uzeniny ze Žihle — Ryba na zelenině — Sběr léčivých rostlin — Jídla ze skanzenu: Cášské perníčky

22. listopad 2020
Machův včelín — Granola, slané semínkové chroupání a kořeněné sladké ořechy — Regionální potravina: Petráčkovy Hořické trubičky — Mletý vepřový řízek se sýrem — Hmyz — Jídla ze skanzenu: Doudlebské ušaté koláče

15. listopad 2020
Nadační fond Seňorina + úvod — Waldorfský salát — Ekofarma ranč Bělečko — Kuře na motýlka — Bezlepkový chléb — Biopekárna Zemanka — Jídla ze skanzenu: Vídeňský tafelspitz