Herbář

Herbář VII

28 minut

Herbář VII

Obsah dílu

Okénko o koření: pepř — Pstruh: regionální potravina — Výroba domácí kořenící směsi: Garam masala — Kuřecí tikka masala — Chovatelství: Lama alpaka — Jídla ze skanzenu: Rozcuchaná nevěsta

Části dílu

01:49
Okénko o koření: pepř
    05:45
    Pstruh: regionální potravina
      09:10
      Výroba domácí kořenící směsi: Garam masala
        12:15
        Kuřecí tikka masala
          17:35
          Chovatelství: Lama alpaka
            20:47
            Jidla ze skanzenu: Rozcuchaná nevěsta
              Přehrát celé video
              Stopáž28 minut
              Další díl
              Herbář VII

              Přehled dílů

              101 dostupných
              Stopáž28 minut

              Herbář VII

              Okénko o koření: Muškátovník vonný — Vánoční perníková bábovka — Biopotraviny z kravského mléka: regionální potravina — Pečená treska — Foukané vánoční ozdoby — Jídla ze skanzenu: Kapr v rosolu

              22. 12. 2019 na ČT1
              Stopáž28 minut

              Herbář VII

              Mango s lepivou rýží — Pršut: regionální potravina — Marocké krůtí kuličky s čočkou a okrou — Chovatelství: Zlatá česká kropenka — Jídla ze skanzenu: Sakrajda

              15. 12. 2019 na ČT1
              Stopáž28 minut

              Herbář VII

              Okénko o koření: pepř — Pstruh: regionální potravina — Výroba domácí kořenící směsi: Garam masala — Kuřecí tikka masala — Chovatelství: Lama alpaka — Jídla ze skanzenu: Rozcuchaná nevěsta

              8. 12. 2019 na ČT1
              Stopáž27 minut

              Herbář VII

              Pokrmy z vajec — Domácí zavařeniny - regionální potravina — Thajské smažené rýžové nudle — Koření - kardamom — Jídla ze skanzenu - Valašská kyselica

              1. 12. 2019 na ČT1
              Stopáž27 minut

              Herbář VII

              Tropické ovoce — Sladké pomeranče s kořením a se sýrem labne — Exotické koření v naší kuchyni — Sušené ovoce - regionální potravina — Sendvič ze sushi rýže - Onigirazu — Květinové záhony — Jídla ze skanzenu - Jabkance

              24. 11. 2019 na ČT1
              Stopáž28 minut

              Herbář VII

              Bylinky: druhy bazalek — Vietnamské závitky — Bio jablečný mošt - regionální potravina — Drůbež pečená se zeleninou a kořením ras el hanout — Kozí farma — Jídla ze skanzenu: Chlupaté knedlíky

              10. 11. 2019 na ČT1

              Herbář na sociálních sítích

              Napište nám