
Herbář VI
Obsah dílu
Volný chov kuřátek — Jídla ze skanzenu: Modrý vole s procesím — Aroniový sad — Nepečený cheesecake — Jak se stravují šimpanzi? — Sváteční bylinkové kuře
Části dílu







Přehled dílů

Herbář VI
Původní druhy zeleniny — Vafle z vloček — Rekapitulace receptů — Štika s hráškovou kaší — Tradiční vánoční perníkové tvoření — Obrácený pomerančový koláč s polentou — Původní byliny a květiny — Co jsme viděli... — Jídla ze skanzenu: Mrváň

Herbář VI
Svatojánský chlebíček — Koření z Varnsdorfu — Perníčky — Destiláty z kvalitního obilí — Obalovaný celer — Bio obilnice — Jídla ze skanzenu: Grenadýr marš

Herbář VI
Šípková panna cotta — Mrkev ze zahrádky — Slepičí vývar — Zelázna — Nakládaná zelenina — Chovatel ryb — Rybí karbanátky — Jídla ze skanzenu: Zavináče a pečenáče

Herbář VI
Šťastné slepice — Medovník — Návštěva u včelaře — Bio zahrádka — Hovězí stew a Řepa po burgundsku — Ekofarmy — Jídla ze skanzenu: Pápěnka

Herbář VI
Ovocný sad — Jablečná šarlotka — Pivovar Permon — Vepřové s šalvějí, sýrem a hruškou — Český kmín — Jídlo ze skanzenu: Krkonošské kyselo

Herbář VI
Pěstitelky ekologických květin — Pohankový dort — Výrobce moravských delikates — Krojová tradice — Jídla ze skanzenu: Fašírka

Herbář VI
Les vzpomínek — Cizrnový salát a chleba z pánve — Oleje lisované za studena — Fazolové brownies — Španělské papriky — Jídla ze skanzenu: Staročeský guláš

Herbář VI
Divoká bylinková lékárna — Tvarohová bábovka s goji — Poctivý chléb z Třibřich — Domácí tortilla — Bylinky z Bozetic — Jídla ze skanzenu: Švestkové knedlíky

Herbář VI
Volný chov kuřátek — Jídla ze skanzenu: Modrý vole s procesím — Aroniový sad — Nepečený cheesecake — Jak se stravují šimpanzi? — Sváteční bylinkové kuře

Herbář VI
Úvod — Pěstování okurek — Dýňová roláda s karamelovou chutí — Valašsko - švestkové království — Francouzská pistou polévka a luštěninová polévka — Co vás čeká v nové sezóně — Jídla ze skanzenu: Staroslovanská postružeň